Fenomen kardeşler yakayı ele verdi! Dilan Polat'tan sonra onlar da patladı!

Sosyal medya fenomenlerinden Nihal Candan ile kardeşi Bahar Candan'ın gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelilerin suç gelirlerini akladıkları ortaya çıktı.

Fenomen kardeşler yakayı ele verdi! Dilan Polat'tan sonra onlar da patladı!

Müsrif yaşam tarzıyla tanınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın kara para aklama suçlaması ile birlikte suç örgütü kurma, vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklandıktan sonra tüm fenomenler mercek altına alındı. Yapılan incelemeler sonrasında tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı fenomen kardeşler hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

CANDAN KARDEŞLER GÖZALTINA ALINDI

Nihal Candan ile kardeşi Bahar Candan gözaltına alındı

Daha önce moda yarışmalarına katılan ve gösterişli yaşam tarzlarıyla tüm dikkatler, üzerine toplayan Nihal Candan ile Bahar Candan'ın gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. Öğrenildiğine göre, şüpheliler suç gelirlerini aklamak suçuyla yakalandı.

Nihal Candan ile kardeşi Bahar Candan gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Bahar ve Nihal Candan kardeşler, lüks yaşamlarını sürekli sosyal medyada paylaşmaları nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ne bir dilekçe verilmiş ve suç duyurusunda bulunulmuştu. Candan kardeşlerin, gerçekte sazan sarmalı yöntemi diye bilinen bir yöntemle kişileri dolandıran suç örgütünün mensupları olduğu ve örgütün de gizli kasası oldukları iddia edilmişti. Bahar ile Nihal Candan'ın yanı sıra Hacı İsrafil S. isimli kişinin de gözaltına alındığı bilgisi verildi.