Fenomen Dilan Polat daha fazla dayanamadı! Hayranlarını kahreden haberi kocası duyurdu

Dilan Polat sevenleri kahroldu. Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığını duyan hayranlar büyük endişeye kapıldı. Gündemden düşmeyen Dilan Polat hastaneye kaldırıldı! İşte konuya ilişkin detaylar…

Fenomen Dilan Polat daha fazla dayanamadı! Hayranlarını kahreden haberi kocası duyurdu

Dilan Polat'tan hayranlarını üzecek haber geldi. Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığını duyan hayranlar meraktan çatladı. Dilan Polat'ın hastalığını merak eden hayranları soruşturmaya başladı. Dilan Polat hastaneye kaldırılması ile tüm hayranlarını ve yakınlarını üzdü. Peki, Dilan Polat iyi mi?

Türkiye'de son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla gündeme oturan Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapatıldı. Eşi Engin Polat ise Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığını ve iyi olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla belirtti. Hayranlar içinin rahatladığını düşünse de Dilan Polat'ın neden hastaneye kaldırıldığını merak ediyor. Dilan Polat bir hastalık sebebiyle mi hastaneye kaldırıldı? Dilan Polat'ın Instagram hesabı neden kapatıldı?

polart

DİLAN POLAT’IN HESABI HACKLENDİ

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın gönderisinde Dilan Polat'ın hastanedeki halini gören hayranlar endişelenmeye başladı. Dilan Polat'ın neden hastaneye kaldırıldığını bilmeyen hayranlar olayı soruşturmaya başladı. Engin Polat'ın kendi hesabından yaptığı gönderide Dilan Polat hasta haliyle dikkat çekti. Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapanmıştı. Bazı iddialara göre Dilan Polat'ın Instagram hesabı hacklendi. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve ameliyat olacağını dile getiren Polat hastanelik oldu. Gözlerini hastanede açan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat Instagram hesabının da kapatılmasıyla üzüntü duydu. Eşi Engin Polat'tan açıklama gecikmedi. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat sosyal medya hesabından ikisinin beraber fotoğrafını paylaştı. Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığını ve kan değerleri düşmediği için hastanede daha uzun süre bekleyeceğini paylaştı. Engin Polat paylaştığı hikayede "Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerekecek. Seni çok seviyorum ama yine iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun" dedi.

DİLAN POLAT İYİ Mİ?

Dilan Polat'ın hastanelik olduğunu gören hayranlar şaşkınlıklarını saklayamadı. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın hikaye paylaşması üzerine gönüllüler rahatladı. Fotoğrafta Dilan Polat'ın yorgun hali dikkati çekerken Engin Polat'la beraber sarıldıkları fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Engin Polat ve Dilan Polat çiftin mutluluğu gözüktü. Engin Polat'ın kendi hesabından paylaştığı gönderide Dilan Polat'ın kan değerlerinin düşmediğini ve bir süre daha hastanede takip edilmesi gerektiğini söyledi Dilan Polat'a sevgi sözcükleri yazan Engin Polat Zilan Polat'ın en kısa sürede iyi olacağını da ekledi. Zilan Polat ve Engin Polat çifti 'dualarınız bizimle olsun' diye dilekte bulundu. Aynı zamanda Dilan Polat'ın Instagram hesabında verilen bilgiye göre hacklendi. Sosyal medyanın gündemine oturan bu olay Türkiye'de şu an en çok konuşulan olaylardan biri. Dilan Polat yine Türkiye gündeminden düşmedi