Eurovision'da büyük başarıya imza atmıştı! Şebnem Paker yıllar sonra ilk kez görüntülendi

1997 yılında katıldığı Eurovision Müzik Yarışması'nda üçüncülük elde ederek tüm ülkede büyük şöhrete kavuşan Şebnem Paker'in son hali dikkat çekti. Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen şarkıcı, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor.

Eurovision'da büyük başarıya imza atmıştı! Şebnem Paker yıllar sonra ilk kez görüntülendi

Şebnem Paker, 1997 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmış ve Türkiye'ye büyük bir başarı kazandırmıştı. Etnik grubuyla beraber katıldığı yarışamda türkçe sözlerle seslendirdiği 'Dinle' şarkısıyla ülkemizi temsil eden Paker, bu şarkıyla İngiltere ve İrlanda'dan sonra üçüncü sırada yer alarak ülkemize bugüne kadarki en yüksek notu vermelerini sağlamıştı.

Şebnem Paker

Ekrandan uzakta daha sakin bir hayatı tercih eden Şebnem Paker'in son görünüşüyle ​​manşetlere taşındığı görüldü. 'Geçmişten Günümüze Eurovision' konseptiyle geçtiğimiz ay içerisinde düzenlenen etkinlikte Cemal Reşit Rey Konser Salonu'na çıktı ve burada sahne aldı.

Şebnem Paker

Evli ve iki kızı olan Şebnem Paker, sosyal medya hesaplarını aktif olan kullanan isimlerden birisi.

ŞEBNEM PAKER, EUROVİSİON BAŞARISINI ANLATTI

Kısa siyah elbisesi ve büyüleyici sesiyle Türkçe "Dinle" şarkısını seslendiren Şebnem Paker, 1997'de Eurovision'da üçüncü oldu ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük Eurovision yarışması başarısını elde etti.

Şebnem Paker

"Dinle"yi kendisinin söyleyeceğini çok iyi bildiğini en başından beri tılsımını hissettiğini söyleyen müzisyen, "Final için iki ayrı şarkı söyledim, onu da söyledim. O şarkı diğer şarkıdan daha iyiydi." , ama finale kaldığını duydum Birinci olmak beni şaşırttı Çünkü alıştığımız Eurovision şarkılarından daha farklıydı, açıkçası insanların bunu kabul edebileceğini sanmıyorum” diye açıklıyor şarkı hakkında..

Şebnem Paker

Avrupa'daki provalarda şarkının dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladığını paylaşan Parker, "Yöresel motifli bir şarkının popüler olmasına şaşırdım. Ama Dublin'e vardığımızda kendimi antrenman yapıyormuş gibi hissettim: Avrupa'nın her yerinden hayranlar odayı doldurdu, siz oynuyormuş gibi antrenman yaptınız. Sahneden indiğimde 'Garip bir şeyler oluyor' dedim. Çünkü ilk kez duyar duymaz ritmi takip ettiler ve o hafta sokakta yürüyen yıldızlar gibiydik, hayranlar bunu biliyordu. O noktada, 'Bak, bu bir şeyler yapacak' gibiydim. Öte yandan set sahnesinde hiç anlamadım” dedi.