Esra Ezmeci'yi çıldırtan soru! Kaynanası eşine... Gerçek ortaya çıktı

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Esra Ezmeci'ye gelen sorular şoke ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

Esra Ezmeci'yi çıldırtan soru! Kaynanası eşine... Gerçek ortaya çıktı

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Esra Ezmeci soruları yanıtlamaya devam ediyor. Bu soru ve cevap herkesin ağzını açık bıraktı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ESRA EZMECİ'YE GELEN SORU ŞOKE ETTİ

Sosyal medyada takipçilerinden gelen soruları sık sık yanıtlayan Esra Ezmeci'ye geçtiğimiz günlerde bir kadın şu mesajı gönderdi; 'Kayınvalidem olacak kişi eşime sevgili bulmuş. 1 sene sonra haberim oldu bu olaydan.' Esra Ezmeci ise soruyu soran kadına şu cevabı verdi; 'Bu en kötü durumlardan biri. Bu durumda kayınvalidenizle bir daha iletişim kurmasanız da olur. Bunu eşiniz kabul ettiği için onun suçlu olduğunu da unutmamalısınız' dedi. 

esra ezmeci'ye gelen sorular şaşırtmaya devam ediyor

Esra Ezmeci konuyla ilgili bir anket oluşturdu ve 'Kayınvalidesini ve eşini affetmeli' 'Eşini affedip kayınvalidesini affetmesin' 'İkisini de affetmesin' seçeneklerini koydu. Aynı zamanda Esra Ezmeci'ye başka bir takipçisi de şu soruyu sordu; 'Kocam yatak odamızda çektiği videoları sabah erkek arkadaşına göndermiş, sebebi nedir?' Esra Ezmeci ise bu soruya şöyle cevap verdi; 'Aslında burada eşle olan mahrem görüntüleri başkasına atarak tatmin oluyor. Bu tamamen yanlış, sapkın ve ahlaksız bir durum. Buna çok net bir tepki gösterin.'