Ekranların sevilen ismi Sinem Ünsal sonunda itiraf etti! Ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı

Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, yakın arkadaşı Hande Doğandemir'in reklam yüzü olduğu markanın lansmanında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Ünsal, Berk Cankat ile ilişkisi olduğunu doğrulayarak, "Tatlı tatlı ilişkiye başladık" şeklinde konuştu. Ayrıntılar haberimizde...

Ekranların sevilen ismi Sinem Ünsal sonunda itiraf etti! Ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı

Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, yakın arkadaşı Hande Doğandemir'in reklam yüzü olduğu markanın lansmanında geçtiğimiz gün görüntülendi. Lansmana katılarak Hande Doğandemir'e destek veren Ünsal, basın mensuplarının merakla beklediği aşk hayatıyla ilgili de konuştu.

Lansman etkinliğinde muhteşem bir gülümsemeyle objektiflere poz veren Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ile olan yakın arkadaşlığını bir kez daha gözler önüne serdi. İkilinin samimi pozları ve birlikte geçirdikleri keyifli anlar, magazin dünyasında dikkat çeken konular arasında yer aldı. Ancak gecenin sürprizi, Ünsal'ın yanında yer alan oyuncu Berk Cankat ile aralarındaki aşk iddialarını doğrulaması oldu. 

"BERK BANA İYİ GELİYOR"

BERK

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, geçtiğimiz haftalarda adı Berk Cankat ile aşk dedikodularına karışan Ünsal, "Siz de öğrendiniz. Evet, doğrudur. Birbirimize değer veriyoruz. Tatlı tatlı bir ilişkiye başladık. Berk bana çok iyi geliyor. Ben de ona iyi geliyorum ki birlikteyiz. Eskiden tanışıyorduk. Daha çok vakit geçirdikçe ilişkiye başladık" şeklinde konuştu.

BERK CANKAT KİMDİR?

berk

Berk Cankat, 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara'da doğmuştur ve aslen Çerkes kökenlidir. Çocukluğu, babasının mimarlık ve müteahhitlik mesleği sebebiyle çeşitli şehirlerde geçmiştir. İlkokulu Hatay'da, ortaokul ve liseyi ise Ankara'da tamamlamıştır. Okul yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başlamış ve okul tiyatrosunda sahne almıştır.

Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun olduktan sonra İstanbul'a gelmiştir. Başlangıçta grafiker olarak çalışmaya niyetlenmiş olsa da daha sonra oyunculuk kariyeri için karar vermiştir. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almış ve tiyatro hayatına adım atmıştır.

Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış ve çeşitli oyunlarda rol almıştır. Televizyon dünyasındaki ilk deneyimi FOX'ta yayınlanan "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisiyle olmuştur. Daha sonra "Medcezir" ve "Güzel Köylü" gibi dizilerde yer almıştır. "Muhteşem Yüzyıl Kösem" ve "Yıldızlar Şahidim" gibi önemli yapımlarda da başrolde oynamıştır.