Ekranların sevilen ismi Devrim Özkan cesur pozuyla nefes kesti! Altına hiçbir şey giymeden...

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' adlı dizide başrol oynayan ve geniş çapta bir hayran kitlesine sahip olan Devrim Özkan, tarzıyla ve aynı zamanda cesur pozlarıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Ünlü oyuncunun son pozlarını görenler hem gönderiye beğeni yağdırdılar hem de kıyafetinin altına birşey giyilmediği yönünde çok fazla yorum yaptılar..

Ekranların sevilen ismi Devrim Özkan cesur pozuyla nefes kesti! Altına hiçbir şey giymeden...

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' bir süre televizyonda yayınlanmış ve büyük bir takipçi kitlesi edinmişti. 

Devrim Özkan

Dizinin Songül karakterini oynayan 25 yaşındaki güzel oyuncu hem oyuncu olarak hem de özel hayatında dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemde Galatasaray'da forma giyen Torreira'yla sevgili oldukları söylenen Devrim Özkan, güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Devrim Özkan

Devrim Özkan sadece kariyerinden değil, aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesaplarından da sıklıkla paylaşımlar yapıyor.

En son paylaşım olay oldu!

Devrim Özkan

Devrim Özkan cesur yeni ve aynı zamanda cesur yeni pozlarıyla adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, kameraların karşısında geçerek birbirinden güzel pozlar verirken ceketinin altına birşey giymediği yönünde çok fazla yorumla karşılaştı. Ünlü oyuncunun gönderileri sosyal medyada beğeni rekoru kıraraken takipçilerinden de binlerce yorum aldı..