EDHO'nun Meryem'i Deniz Çakır'ın Fan Sayfalarından Başörtülü Paylaşımlar

Deniz Çakır'ın bir mekanda başörtülü kadınlara "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" dediği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

EDHO'nun Meryem'i Deniz Çakır'ın Fan Sayfalarından Başörtülü Paylaşımlar

Başörtülülere söylediği sözler üzerine gündeme bomba gibi düşen Deniz Çakır yeni bir açıklama yaptı.

Bir mekanda gördüğü 6 başörtülü kadına "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" dediği ve mekandan kovulduğu iddiaları önceki gün gündeme bomba gibi düştü.

Yaşananların ortaya çıkması ve kısa süre içinde sosyal medya ile haber sayfalarında yayılmasının ardından büyük tepkiler alan Deniz Çakır, herhangi bir açıklama yapmayarak sessizliğini korusa da farklı alanlardan tepkileri geri çevirmenin yolunu arıyor.

SELFİE POZU PAYLAŞTI

Skandal olayın ardından Deniz Çakır 'ın fan sayfalarından başörtülülerle çektirdiği selfieleri paylaşıldı. Deniz Çakır, "Başörtülü dostu" imajı çizmeye çalışıyor, yaşananların doğru olmadığını yazdırıyor.

Deniz Çakır daha önce de iddiaların gerçekleri yansıtmadığını menejerine açıklattırmıştı.

Çakır'ın menajeri Seda Sertbaş, çıkan haberler ile ilgili açıklama yaptı. Deniz Çakır'ın sette olduğunu söyleyen Sertbaş, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu belirtti.

Öte yandan Çakır, öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar ile ilgili olarak sosyal medya hesabından "Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı, politikalarınızla her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun!" paylaşımını yaptı. Çakır bu paylaşımı akıllara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki eli silahlı görüntüleri getirdi. İşte o görüntülerden biri.

Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterini canlandırıyor.