Ece Erken'den Flaş Nihat Doğan Çıkışı

Geçtiğimiz gün bomba bir iddia ortaya atılmış ve Nihat Doğan 'ın iki kız çocuğunu alıkoyduğu belirtilmişti. Bu iddia ile şikayette bulunulması üzerine polis Nihat Doğan 'ı gözaltına aldı ve ifadesine başvurdu. Ece Erken'den flaş açıklama geldi.

Ece Erken'den Flaş Nihat Doğan Çıkışı

Beyaz Tv ekranlarında yayımlanan ve Nihat Doğan'ın yorumcu olduğu Söylemezsem Olmaz adlı programdan Nihat Doğan'ın kovulduğu gündeme gelmişti. Bu konu ile ilgili programın sunucusu Ece Erken ile Bircan Bali birer açıklama yaptı.

Nihat Doğan 'ın durumu ile ilgili canlı yayında konuşan Ece Erken, son günlerde bu olayla ilgili üzerilerine çok kişinin geldiğini, bu kişilerin Ece Erken ile ekibine niye hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz dediğini söyledi. Ece Erken bu tepkilere, "Bizim içimizde yaşananları, ne fırtınalar koptuğunu bilmiyorsunuz. Ben öncelikle kendi özgür irademle konuşmadığımı belirtmek istiyorum." şeklinde cevap verdi.

Eve Erken açıklamasının devamında bir anne olduğunu hatırlattı ve bu şekildeki olaylar karşısında sessiz kalmayacağını, Talat Bulut olayında da duruşunu sergilediğini söyledi. Bir anne olmasından önce insan olduğunu, vicdanından geçenleri söyleyeceğini belirten Eve Erken, eğer masa arkadaşım değil de ailemden biri bu suçlama ile karşı karşıya gelseydi aklanmasını beklerdim. Nihat doğan 2ın aklanana kadar konuşmayacağını söyleyen Ece Erken, ters konuşaacağı ve iyi konuşmayacağını söyledi.

AİLENİN ŞİKAYETİNİ ÇEKMESİ AKLANDIĞI ANLAMINA GELMİYOR

Ailenin şikayetini çekmesinin aklandığı anlamına gelmediğini söyleyen Eve Erken , şu ifadeleri kullandı:

"Aile Bakanlığı soruşturmasını bir yapsın bakalım. Dava sonuçlansın ondan sonra siz konuşun, biz konuşalım. Konuşacak çok şey olabilir. Bizim de bildiğimiz şeyler var. Biz de bazı şeylere susuyoruz. Davayı bekliyoruz çünkü.

Yoksa burada kimse kimsenin arkasında değil. Bu bir kavga, dedikodu vs. değil. Bu ağır bir suçlama. Ve ben böyle bir suçlamada hiç kimsenin arkasında durmam.

Kamubulteni.com | Ankara