Ece Erken'den Flaş Açıklama: "Evli Biri ile Beraber Değilim"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi olduğunu doğrulayan Ece Erken 'den bir son dakika açıklaması daha geldi. Erken, evli değil boşanma aşamasında olan biri ile ilişki yaşadığını söyledi.

Ece Erken'den Flaş Açıklama: "Evli Biri ile Beraber Değilim"

Ece Erken'den açıklama: Boşanacak.

Ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün , sunduğu programda gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu. Erken yaptığı açıklamada, evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi olduğu iddialarını doğruladı. 

Bu açıklama gündeme bomba gibi düşerken konu ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. 

Bunun bir 'Yasak aşk' olmadığını söybelirten Ece Erken ise, bugün ekranlara gelen programının yeni bölümünde,  canlı yayında "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz" demişti.

3. KİŞİLERİN ALAKASI YOK

Bu açıklamalar sonrası boşanma haberleri ve yeni ilişkileri ile sık sık gündeme gelen Mahmutyazıcıoğlu ise avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı ve yaptığı açıklamasında "Evliliğin bitmesinde 3. kişilerin alakası yoktur" sözlerine yer vermişti.

HERKES KENDİNE BAKSIN DEDİ

Bu açıklamalar ve gündemde çokça yer alan haberler sonrası Ece Erken bugün bir açıklama daha yaptı. Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz adlı programda konuşan Eve Erken,  açıklamasında "Evli biriyle değil, boşanmaya çalışan biriyle beraberim. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmışlar ama olmamış. Bir dava 10 yıl da sürebilir, 10 yıl mı bekleyeyim? Aşkın cezası olmaz. Namus bekçiliği yapmıyoruz. Makyaj yapan erkek ve tapeleri olan bir kadın beni yargılıyor. Herkes kendine baksın" ifadelerini kullandı.