Dilan Polat'tan sonra onlar da patlamak üzere! Polat'ın hayatını yaşayan o fenomen de radara alındı!

Dilan ve Engin Polat hakkında açılan soruşturmanın ardından öyle bir iddia daha ortaya atıldı ki.Sıra onlarda mı?

Dilan Polat'tan sonra onlar da patlamak üzere! Polat'ın hayatını yaşayan o fenomen de radara alındı!

AVUKAT FEYZA ALTUN’DAN ŞOK AÇIKLAMA: "BU TAYYARGİLLER SİZE TANIDIK GELİYOR MU?’’

Dilan ve Engin Polat çiftinin şatafatlı hayatının baştan sona takipçisi olan ve şimdi de aynı yorumu bir fenomen çift için yapan Feyza Altun, ne ima ediyor? Özlem Lina ve Tayyar Öz çiftinin masaya yatırılması gerektiğini ifade eden Avukat Feyza Altun bakın neler söyledi?

tayyar

Dilan Polat ve Engin Polat çiftini yakın markaja alan ve yakın zamanda gözaltına alınan çiftten sonra şimdi de Twitter (X) hesabından başka bir çift için aynı yorumları yapan Altun, çarpıcı açıklamaları ile bu kez de bu çifti hedef aldı. Birden zenginleşen Öz çiftini gündemine alan Altun Instagram'da 2,5 milyon takipçisi olan Öz, çocukları ve eşiyle yaptığı paylaşımları Dilan Plat’ a benzetti. 'fazla şaşaalı ve abartılı' bir hayatları olduğunu ifade eden Altun Öz çiftinin dilan Polat’ı örnek aldığını belirtiyor. Feyza Altun, dün akşam "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek sosyal medyayı salladı. Fenomenn de şatafatlı bir hayat yaşadığını iddia eden Altun "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" iddiasında bulundu.

SİZE DE TANIDIK GELDİ Mİ?

Daha sonra bu çiftin videosunu paylaşarak, "Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..." diyerek herkesin dikkatini çeken Altun çekiliş yaptıklarını ve bunun kanunen yasak olduğunu ifade ederek "154 TL üzeri çekilişler için izin alınması lazım" diyen Altun, "Bu çekilişler için izin alındı mı? Alındıysa yerine getirildi mi? Çekiliş sonuçlarını ilan yemeyen veya çekiliş taahhüdünü yerine getirmeyen kişiler hakkında yüz bin liradan on milyon liraya kadar adli para cezası ve iki aydan iki seneye kadar hapis cezasına karar verilebilir" dedi. Özlem ve Tayyar Öz ile ilgili olarak sözlerini sürdüren Avukat Altun kozmetik sattıkları firmanın 2021 yılında kurulduğunu ve bundan 1 milyon kar edip nasıl oluyor da 13-14 milyon luk bir araca bindiklerini sordu. Dr. Tayyar Öz'ün kliniğinin internet sayfasındaki doktorlaın kendisi dışındakilerin yabancı isimlerden oluştuğunun da dikkat çekici olduğunu belirten imalarını sürdürdü.