Dilan Polat'ın kocası o fenomene yüklü para ödemiş! Ülkeyi terk etti: Aldıkları şok etti

Engin Polat, Seyhan Soylu'yu para karşılığı yurt dışına gönderdi. İşte o açıklamalar...

Dilan Polat'ın kocası o fenomene yüklü para ödemiş! Ülkeyi terk etti: Aldıkları şok etti

İş hayatlarına dair çeşitli iddialarla gündemde olan sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, Dilan Polat'ın eşi Engin Polat tarafından para karşılığında Paris'e gönderiliyor. Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Soylu, son gelişmeleri sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu.

Seyhan Soylu, Engin Polat ile bir akşam yemeğinde buluştuğunu ve bu buluşmanın sonucunda Paris'e taşınma kararı aldığını açıkladı. Yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtan Soylu, bu anlaşmanın bir ev, bir Bentley marka araba ve 10 milyon euro karşılığında gerçekleştiğini ifade etti.

Seyhan Soylu, Engin Polat

Sosyal medya üzerinden sık sık Polat çiftini deşifre edeceğini dile getiren Seyhan Soylu, bu kez takipçilerini "Bu defa da sizi ben kandırdım." sözleriyle şaşkına çevirdi. Kendi paylaşımlarına itibar edilmediğini savunan Soylu, bu kez bir kahraman arandığını ve geçmişte yaptıklarının alkışlanmadığını belirtti.

Seyhan Soylu, yaptığı açıklamanın ardından bir magazin sayfasının haberini paylaşarak haberleri bir kez daha doğruladı. Ayrıca, "Tüm kamuoyundan kalemini ve düşüncelerini sattığım için özür dilerim." şeklinde bir yorumla da dikkat çekti.

Seyhan Soylu, Engin Polat açıklamaları

Seyhan Soylu'nun Türkiye'yi terk etmesi ve Paris'e taşınması, gündemdeki iş iddialarıyla ilgili daha fazla spekülasyona neden olurken, bu gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.