Dilan Polat'ın kaybettiği tahtına Şule oturdu! Görüntüleri sosyal medyaya düştü: Aman Dilan görmesin!

Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın yardımcısı olarak bilinen Şule’nin bir alışveriş merkezinde Dilan Polat'ın ceketini giydiği ve o şekilde dolaştığı öne sürüldü.

Dilan Polat'ın kaybettiği tahtına Şule oturdu! Görüntüleri sosyal medyaya düştü: Aman Dilan görmesin!

Engin Polat ile Dilan Polat, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "suç gelirlerinin aklanmasını önlemek", "suç niteliğindeki malvarlığının değerini aklamak" ve "vatana ihanet" suçlamalarıyla suçlanarak tutuklandılar cezaevine gönderildiler. Ünlü çift halen cezaevinde yaşıyor.

Dilan Polat'ın paylaştığı hikayelerde sıklıkla yer alan yardımcısı Şule'nin gözaltına alınmadığı öğrenilmişti. Şule, çocuklara bakmak için Polat ailesinin yanında kalmaya devam ettiğini açıklamıştı.

"ÇOCUKLARIN YANINDA OLUCAM"

Dilan Polat'ın kaybettiği tahtına Şule oturdu

Şule, TikTok'ta yaptığı bir paylaşımda çocuklarıyla birlikte olduğunu açıkladı.

Şule, mesajında ​​şunları söyledi: “Allah'tan korkun, hayattayım ve kimseyi geride bırakmam. Zaman verdim ve Milano'dayım. Bu kadar altın ve gümüş aldığımızda, mutlu ve huzur içinde yaşadığımız dönemde ben orada olsaydım, en zor ve yorucu günlerde de orada olurdum. Kendimi çocukların yanına bıraktım."

Bu paylaşımın ardından Şule'nin bir alışveriş merkezinde dolaşırken görüldüğü iddia edildi. Mayıssa ismini kullanan TikTok hesabı, Şule'yi alışveriş merkezini gezerken mağazalardan birinde gördüğünü söylediği videoyu paylaştı.

Dilan Polat'ın kaybettiği tahtına Şule oturdu