Dilan Polat'ın aylık kazancını duyan şaşkına dönüyor! İfadesi ortaya çıktı

Dilan Polat'ın savcılıkta verdiği ifadesinde aylık ellerine geçen miktarın ne kadar olduğu belli oldu. Dilan Polat'ın aylık kazancını duyan ise şaşkına döndü.

Dilan Polat'ın aylık kazancını duyan şaşkına dönüyor! İfadesi ortaya çıktı

Bir gün içinde 750 bin lira para harcadığını söyleyen Dilan Polat'ın ifadesinde beyan ettiği rakamı duyan şaşkına döndü.

Dilan Polat ile Engin Polat'a karşı başlatılan tahkikat kapsamında çift ile birlikte onların yakınları hakkındaki geçtiğimiz gün gözaltı sonucu verildi. Gözaltı kararı verilmesinden sonrasında harekete geçen polis çiftin ve yakınlarının bulundukları adreslere operasyon düzenledi ve onları gözaltına alarak emniyete götürdüler.

Dilan Polat'ın aylık kazancı

Gözaltına alınan Polat çifti, burada ifadeleri alındıktan sonrasında sağlık kontrolünden geçmeleri için hastaneye sevk edildiler. Sabah saatlerinde ise adliyeye gelen Polat çiftinin asık suratları dikkatlerden kaçmadı. Dilan Polat'ın gözyaşları içinde olduğu anlar ise sosyal medyada en oldukca paylaşılanlar içinde yer aldı.

66 SAYFALIK SORU SORULDU

CNN TÜRK muhabirlerinden Merve Tokaz'ın haberinde sorgulamada çifte 66 sayfalık soruların yöneltildiği belirtilirken hem Dilan Polat'ın hem de Engin Polat'ın haklarındaki tüm suçlamaları reddettikleri aktarıldı. 6 saat devam eden sorgu sırasında Dilan Polat'a 26 sayfadan ngin Polat'a ise 40 sayfalık sorular soruldu.

Dilan Polat'ın aylık kazancı

AYLIK GELİR BEYANI

Polat çiftinin polise verdikleri ifadesinde ise Dilan Polat'ın ağlamış olduğı ve tüm şirketlerinden eşinin ve muhasebecilerin sorumlu olduğunu kendisiinin sadece reklam yüxü olduğunu söylediği öğrenildi. Çift verdikleri ifadelerinde ayrıca aylık net gelirlerinin de 150 ile 200 bin lira aralığında olduğunu söyledikleri gelen bilgiler arasında yer aldıç