Dilan Polat hayranları yıkılacak! Kimse bunu beklemiyordu: Acı haber geldi

Dilan Polat'tan sevenlerini üzecek haber! Akıl hastanesine kaldırıldığı haberi gelmişti! Detaylar haberimizde.

Dilan Polat hayranları yıkılacak! Kimse bunu beklemiyordu: Acı haber geldi

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti davasında güncel gelişmeler oluyor. Hastaneye kaldırılan Dilan Polat'ın dört senedir antideprasan kullandığı meydana çıkmıştı. Şimdi de felç riski ihtimali konuşuluyor. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DİLAN POLAT SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın felç olma riskine ilişkin duyuruda bulundu. Hüseyin Kaya şunları söyledi: "Olan bitenden psikolojisi ciddi biçimde etkilenmişti ve ciddi bir biyolojik sıkıntı içindeydi. Müvekkilim büyük psikolojik hayal kırıklığı yaşamakta. Bazen yüzü uyuşuyor. Avukatı olarak doktora belirtilerini sordum ve bana müvekkilimin bu baskıdan dolayı felç olma ihtimalinin yüksek olduğu söylendi." 5 Kasım Pazar günü aralarında Dilan-Engin Polat çifti ve Sıla Doğu'nun da bulunduğu on dört şüpheli kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı. 

Dilan Polat Sevenlerini Üzdü

Avukatı, Dilan Polat'ın ruh halinin iyi olmadığına dair açıklamalarda bulunmuştu. 2019 senesinden bu yana antidepresan kullandığı ortaya çıkan Dilan Polat, ilacının bitmesi nedeniyle 29 Aralık Cuma günü Prof. Dr. Mazar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Polat, soruşturmanın ardından Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi'ne iade edildi.