Didem Soydan'dan Can Bonomo açıklaması! Sosyal medyayı karıştıran videodan sonra gerçek ortaya çıktı

Didem Soydan'ın geçtiğimiz günlerde aşık olduğu tek bir kişini olduğunu fakat ailesi olduüu için de isim veremeyeceğini söylemesi sosyal ağların gündemine bomba gibi düştü. Güzel mankenin bu sözlerinin şimdilerde Öykü Karayel ile evli olan Can Bonomo'ya karşı söylendiği iddia edildi. Didem Soydan bu konuda bir açıklama yaptı. Didem Soydan'ın unutulmaz aşkının kim olduğu açıklamanın detayında yer aldı.

Didem Soydan'dan Can Bonomo açıklaması! Sosyal medyayı karıştıran videodan sonra gerçek ortaya çıktı

Didem Soydan'ın katıldığı YouTube kanalındaki sözleri olay oldu. Güzel modelin konuşmasında eski sevgilisini hâlâ üzerinden atamadığını e her ilişkisini o isme benzettiğini söylemesi hafif çapta bir gerginlik yarattı. Soydan'ın "Ailesi olduğu için ismini vermeyeceğim" açıklamasının ardından tüm oklaron şimdilerde Öykü Karayel ile mutlu bir evliliği olan Can Bonomo'ya döndü. Ardı ardına gelen büyük hisselerin suçlamaları gerilimi artırdı. Bununla ilgili olarak Didem Soydan'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Didem Soydan

Ünlü model Didem Soydan, önceki gün Melis İşiten'in hazırlayıp Youtube kanalında sunduğu programa konuk olarak katıldı. Son olarak Burak Deniz'e aşık olan Soydan'ın evli ve çocuklu eski sevgilisine hala aşık olduğunu açıklayarak izleyenleri şaşırttı. Ünlü modelin "O çocuk istiyor, ben çocuk sahibi olmak istemiyorum o yüzden ayrıldık. Sevdiğim kişi evli ve şimdilerde ailesi var" açıklamaları sonrasında bu kişinin kim olduğunu izleyiciler tarafında merak ed,ldi. 39 yaşındaki Didem Soydan yaptığı konuşmada "Aşık olduğum kişi şimdilerde de aynı" dedi ve tüm ilişkilerini bu isme benzetti.

Can Bonomo Didem Soydan

UNUTAMADIĞI TEK AŞKI CAN BONOMO MU?

Bu açıklamaların ardından netizenler, güzel modelin bahsetmiş olduğu kişinin 2014-2016 yılları arasında ilişki yaşadığı ünlü müzisyen Can Bonomo olduğuna inanıyor. Can Bonomo, 2018 yılında Öykü Karayel ile dünya evine girdi ve 2021 yılında Roman adında bir oğlu oldu.

Bu iddiaların ardından Bonomo'nun "Cry Now Forever" şarkısının bağlantısını Instagram'da paylaşması çok manidar olarak yorumlandı. Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel ise dikkat çekici bir paylaşım yaparken, paylaşımında kardeşi ve eniştesinin bir fotoğrafını paylaşarak "Bunların sanki çocukları var" notunu yazdı.

Can Bonomo

Didem Soydan ise, tüm bu gelişmelerin ardından sessizliğini bozarak konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Unutulmaz aşkı Bonomo'yu ilan eden takipçisine cevaben Soydan; Şöyle ifadeler kullandı:

"Ben öyle demedim. Üstelik hem sektör hem de yakınım kiminle konuştuğumu ve 'hala aşığım' dediğimi biliyor. O da biliyor ki benim ilişkimi. Bahsettiğim şey Amerika'da dört yıldır yaşıyor."