Demet Akanlın TV8'e transfer oldu! Rakiplerini reytinglerde parçalayacak

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Demet Akalın'ın yeni adresi belli oldu. Akalın televizyon ekranlarına TV8 ile beraber geri dönüş yapıyor. İşte yeni proje ve tüm detaylar...

Demet Akanlın TV8'e transfer oldu! Rakiplerini reytinglerde parçalayacak

 İddialı popçulardan olan Demet Akalın yaz aylarında konserlerinden vakit bulamazken haftanın 5 günü sevenleriyle buluşuyor. Yeni sezon öncesinde enerji depolayan Demet Akalın'ın Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul ettiği ortaya çıktı.

En son Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfak'ta yarışmasıyla bulunan Demet Akalın, setlerin yorucu olmasından ötürü ayrılma kararı almıştı. Bu sezon ise ekranlarda olmayı garantilerken sosyal medya üzerinden ilk paylaşım geldi. Meslektaşı Seren Serengil ise ilk destek veren isimlerden oldu.

DEMET AKALIN'IN YENİ PROJESİ

Şarkıcılık yapmaya devam ederken tekrardan ekranlarda olmaya hazırlanan Demet Akalın, bu sene ekran kariyerine bir yeni projeyi daha dahil ediyor. İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yapan şarkıcı ''hayırlı olsun diyelim mi?'' notunu düştü.

TV8 ekranlarında olacağını açıklayan Akalın'ın nasıl bir program ile sevenleriyle buluşacağı araştırılmaya başlandı.

demet akalın

Birçok ünlü isim bu duruma sevin çleriyle ortak olurken tebrik mesajları kısa sürede yağmur gibi yağdı. Beyaz TV'de izleyicilerle buluşan Seren Serengil ise yorum yapmaktan eksik kalmadı.