Demet Akalın ve Okan Kurt'un Evliliği Sona Erdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile İş Adamı Okan Kurt, anlaşmalı olarak boşandı.

Demet Akalın ve Okan Kurt'un Evliliği Sona Erdi

Çiftin kızları Hira'nın velayeti anlaşmaya göre anne Demet Akalın'a verildi. Akalın ve Kurt mahkemeye verdikleri dilekçede birbirlerinden nafaka ya da tazminat talep etmediklerini belirtti.

DURUŞMA SADECE 10 DAKİKA SÜRDÜ

Magazin dünyasının en ünlü ve sevilen çiftleri arasında yer alan Demet Akalın ve iş adamı Okan Kurt'un 6 senelik evliliği 10 dakikalık bir duruşmayla sona erdi. Dün sabah saatlerinde ünlü çiftin yollarını ayırma kararı aldığı magazin bültenlerine son dakika haberi olarak düşmüştü. Ünlü çift bugün adliyeye gelerek mahkemeye çıktı ve 10 dakika içerisinde boşandı. Çiftin evliliğinde maddi ve manevi kaynaklı sorunlar olduğu daha önce de gündeme gelmiş, Demet Akalın bu konuyla ilgili 'Sorunlarımızı hallettik' demişti.

OKAN KURT'UN ŞİRKETİNİN BORÇLARI VARDI

Okan Kurt'un şirketinin son zamanlarda piyasaya olan borçlarını ödeyemediği bu yüzden çiftin evlerine haciz geldiği öğrenilmişti. Demet Akalın ve Okan Kurt, bugün saat 15.30'da Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada birbirlerinden boşanmak istediklerini belirtirken, mahkeme çiftin talebini kabul etti.

BOŞANMA KARARI FORMALİTE DEĞİL

Çıkışta basın mensuplarının boşanma ile ilgili 'Formalite mi?' şeklindeki sorularına Demet Akalın 'Hayır' yanıtını verirken, boşanma kararının Okan Kurt tarafından alındığına yönelik sorulara ise Okan Kurt 'Doğru değil' şeklinde yanıt verdi. 6 yıl önce yuvalarını kuran ünlü çiftin Hira isimli bir kız çocukları bulunuyor.

KAMUBULTENİ.COM - İSTANBUL