Cinsiyet değiştiren Mika Raun bu kez öyle bir şeyini değiştirdi ki! Paylaşımını görenler inanamadı

Sosyal medyanın fenomen ismi Mika Can Raun, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası birçok estetik operasyon geçirdi. Şimdi ise sesini değiştirerek hayranlarını şaşırttı! Ayrıntılar haberimizde...

Cinsiyet değiştiren Mika Raun bu kez öyle bir şeyini değiştirdi ki! Paylaşımını görenler inanamadı

Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Mika Can Raun, cinsiyet değiştirme sürecinin ardından birçok estetik ameliyat geçirerek tamamen farklı bir görünüme kavuşmuştu. Ancak Mika'nın değişmeyen tek özelliği, o güçlü ve tanınabilir sesiydi. Fakat son paylaşımında Mika Raun, beklenmedik bir kararla sesini de değiştirdiğini duyurdu.

"HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ AMA KÖTÜ BİR KALBİ ASLA"

21

TikTok platformunda fenomen haline gelen Mika Raun Can, bir süre önce cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmiş ve kendini sosyal medyada tanıtmıştı. Takipçi sayısı hızla artarken, Mika'nın fiziksel değişimi de hayranlarının dikkatini çekmişti.

Ancak ünlü fenomen, sosyal medyada aldığı bazı olumsuz yorumlar nedeniyle kendini geliştirmeye devam etti. Bu yorumlar, Mika'nın sesi üzerineydi. Bunun üzerine Mika Raun, sesini de değiştirmeye karar verdi.

"Her şeyi değiştirebilirsiniz" notuyla bir video paylaşan Mika, artık farklı bir ses tonuyla kendini ifade ediyor. Bu radikal değişim sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Mika Raun yine gündem oldu.

Sesinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerini etkilemeye devam eden Mika Can Raun, yenilenen kimliği ve güçlü duruşuyla izleyenlerinin ilgisini çekmeyi başarıyor.