Cennet Mahallesi'nin ikonik oyuncusu ekranlara dönüyor! Bakın onu şimdi hangi rolde izleyeceğiz!

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi dizisinde ‘Pembe’ karakterini oynayan Melek Baykal’ın yeniden ekranlara geri döndüğü ortaya çıktı.

Cennet Mahallesi'nin ikonik oyuncusu ekranlara dönüyor! Bakın onu şimdi hangi rolde izleyeceğiz!

Televizyon dünyasının unutulmaz eserlerinden biri olan Cennet Mahallesi'nin efsane karakteri 'Pembe,' yıllar sonra izleyicilerle kucaklaşmaya hazırlanıyor. Melek Baykal, bu sefer farklı bir projede yer alacak ve uzun bir mola sonrasında ekranlara dönecek.

Türk dizi tarihinde çeşitli projelerde önemli roller üstlenmiş ve izleyenlere unutulmaz performanslar sergilemiş olan Melek Baykal, setlere geri dönme kararıyla büyük bir heyecan uyandırıyor. Görgüsüzler, Türk Malı, Akasya Durağı ve elbette Cennet Mahallesi gibi sevilen dizilerde başarılı performanslarıyla tanınan Baykal, yeni projesiyle izleyicilere büyüleyici anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Cennet Mahallesi'nin efsane karakteri 'Pembe'yi canlandıran Melek Baykal'ın hangi projede ekranlara döneceği merak konusu olurken, izleyicilerin uzun bir süredir beklediği bu dönüşün yoğun ilgiyle karşılanması bekleniyor. Televizyon dünyasında kendi izini bırakan projelere imza atmış olan Melek Baykal'ın bu yeni serüveni, izleyicilere unutulmaz deneyimler yaşatmaya aday görünüyor.cennet mahallesi

Ünlü oyuncu Melek Baykal'ın yeni projesi, birsenaltuntas.com sitesi tarafından duyuruldu. Baykal, geçtiğimiz Bursa Bülbülü filminden sonra izleyicilerle buluşacak.

Yeni projenin adı "Yan Oda" dizisi ve Baykal, bu dizide oldukça farklı bir rolle karşımıza çıkacak. Bugüne kadar birçok renkli ve güçlü karaktere hayat veren usta oyuncu, bu sefer kilo sorunu, sağlık problemleri ve huysuzluğuyla dikkat çeken "Cevale" karakterini canlandıracak.

Dizinin senaryosu Barış Günger tarafından yazılmış ve OGM Pictures tarafından üstlenilmiştir. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı yer almaktadır. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, Cevale'nin kızının iş insanı Fikret Alabey'le evlenme kararı almasıyla başlayacak. Ancak, bu evlilik ailesine zor anlar yaşatan Cevale'nin hayatını kökten değiştirecek.

Melek Baykal'ın kariyerine dair bir bölüm de haberde yer alıyor. 1954 yılında İstanbul'da doğan ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Baykal, Ferhunde Hanımlar dizisiyle televizyon dünyasına adım atmış ve "Nermin" karakteriyle tanınmıştır. Kariyeri boyunca "Cennet Mahallesi," "Akasya Durağı," "Türk Malı," "Babam Çok Değişti" gibi birçok projede yer almış, önemli roller üstlenmiştir.

Son olarak, Melek Baykal'ın rol alacağı "Yan Oda" dizisiyle birlikte Cennet Mahallesi'nin efsane isimlerinden birinin televizyon ekranlarına geri döneceği vurgulanıyor. Usta oyuncunun kariyerindeki bu yeni macerasının izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağına dikkat çekiliyor. Melek Baykal'ın sadece tiyatro, dizi ve film oyunculuğuyla değil aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da önemli bir yer edindiği belirtilirken, 2002 yılında "Altın Kelebek Ödülleri"nde "En İyi Komedi Kadın Oyuncusu" ödülüne layık görüldüğü de vurgulanıyor.