Cem Yılmaz ile Seranay Sarıkaya Bombası

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya 'nın Atina 'da çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Cem Yılmaz ile Seranay Sarıkaya Bombası

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya 'nın kaçamağı.

Defne Samyeli ile Serenay Sarıkaya nedeniyle boşandığı iddia edilen Cem yılmaz, daha sonra bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak ortaya çıkan bir fotoğraf çok konuşulmaya başlandı.

İki ismin Atina sokaklarında gezerken çekilen fotoğraflarının sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldığı görüldü. İkilinin Yunanistan’ın başkenti Atina sokaklarında gezerken görüntülendikleri bir kare sosyal medyada paylaşıldı.

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz, aşk sorularına her seferinde kaçamak cevaplar verirken bugün ortaya çıkan fotoğraf çok konuşulmaya başlandı. 

Cem Yılmaz, geçen hafta da Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı “Alice” müzikalinin 50. oyun kutlamasına katılmıştı.

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde katıldığı ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında ise ‘Hiç kimseyi stalk’luyor musun?’ sorusuna “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona... O stalk mu oluyor?” yanıtını vermişti.

BAKIP BAKIP DALIYORUM

Geçtiğimiz ay İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Yılmaz, 'Hiç kimseyi stalk'luyor musun?' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

"Diyelim ki ben 'Serenay Sarıkaya ne yapmış?' diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona... O stalk mu oluyor?"