Cem Adrian, Kuruçeşme'de Sesiyle Nefesleri Kesti

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu ile Poll Prodüksiyon Baypolat Yağcı organizasyonunda organize edilen taraf Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi, dün akşam Cem Adrian ve sevenlerini konuk etti. Muhteşem performansı ile dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Cem Adrian, farklı müzik tarzlarını kendine has bir şekilde yorumladı. Paraf Kuru Çeşme açık hava sahnesindeki dinleyicilerin kulakları Böylece silindi.

Cem Adrian, Kuruçeşme'de Sesiyle Nefesleri Kesti

Seslendirdiği şarkılarla adından sıklıkla söz ettirmeyi Başaran Cem Adrian, İstanbul Boğazı'nda 3. defa müzik severlerle buluştu. Sahneye 'Sen Benim Şarkılarımsın’ parçasıyla çıkan Cem Adrian, geniş repertuarı ile dinleyicinden alkış toplamayı başardı. 


Özel ve güçlü sesiyle başarılı sanatçı; ‘Ben Seni Çok Sevdim’, Söyle Buldun Mu?, ‘Derinlerde’ gibi en çok sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraber okudu.


Adrian, ‘Birazda Nostalji’ Dedi

 Geniş ses aralığına sahip olan Adrian, seslendirdiği parçalarla hayranlarını adeta büyüledi. Adrian, 'Sensiz Saadet Neymiş' ve ‘Yıldızların Altında’ parçalarıyla birazdan nostalji yaşattı.