Bihter filminin galasında soğuk rüzgarlar esti! Birbirine giren iki isim yan yana kaldı: Aradaki gerilim büyüdü!

Bihter filminin galasında soğuk rüzgarlar esti. Küs ünlüler yan yana geldi bakın neler oldu?

Bihter filminin galasında soğuk rüzgarlar esti! Birbirine giren iki isim yan yana kaldı: Aradaki gerilim büyüdü!

BİHTER FİLMİNİN GALASINDA KÜSLER YAN YANA GELDİ

Bihter filmi galası olaylı geçti. Filmde ‘’Bihter’’ ve ‘’Firdevs’’ karakterlerine can veren ikili arasındaki soğuk rüzgarlar nedeniyle gala da herkesin kanı çekildi. İşte detaylar…

FİLM

Filmin oyuncularından Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah arasında süren gerilim gala gecesine de damga vurdu. Bir zamanlar tv ekranlarında kitlelere ulaşan Türk edebiyatının önemli yazarı Halit Ziya Uşaklıgil'in eseri Aşk-ı Memnu, “Bihter” ismiyle geçtiğimiz günlerde gala yaptı. Galada bir çok ünlübulunurken gala gecesine filmin oyuncuları arasındaki küslük damga vurdu. İşte detaylar…Güçlü kadrosu ile dikkat çeken “Bihter” filminin galası dün yapıldı. Üstelik gala da da güzeller geçidi vardı.

KÜSLÜKLERİ HER HALLERİNDEN BELLİ

Filmsetindeyken aralarında gerginlik yaşanan ve yapmacık tavırları ile küstükleri her an belli olan Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah ın gala da yan yana poz verdiği anlar kameralara yansıdı. Gala gecesi için çekilen fotoğrafta yan yana gelen küs ikili yapmacık hareketleri ile de gecenin en konuşulanı oldu. Farah Zeynep Abdullah zorla olsa da gülümsese de Hande Ataizi’nin somurtması oldukça gergin anlar yaşattı.