Beyoncé Konserinde İlginç Evlilik Teklifi: Bakın Ters Giden Ne?

Londra'daki Beyonce konserinde hem tatlı hem de en kaotik evlilik teklifi yaşandı.

Beyoncé Konserinde İlginç Evlilik Teklifi: Bakın Ters Giden Ne?

Beyoncé'nin Londra'daki ilk konserinde, bir hayranı dizlerinin üstüne çöküp soruyu kız arkadaşına sormaya karar verdiğinde, her şey kalabalığın içinde oluyordu.

Tabii ki, Beyonce hayranları anı kaydetmek ve çifte destek tezahüratlarını sunmak için içeri girdi. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmedi.

Single Ladies hit yapımcısı arka planda mırıldanırken, bu olay için kot pantolon ve tişört giyen adam tek dizinin üzerine çöktü.

proposal-goes-so-painfully-wrong-at-beyonce-concert-in-london-b-drop-the-cups.jpg

Şaşkına dönen kız arkadaşı , özel an için kot şort ve askısız bir üst giymişti ve sürpriz jest karşısında gerçekten şaşkına dönmüş görünüyordu. Ama muhtemelen o an için büyük bir kağıt bardak destesi taşımayı beklemiyordu.

Kız arkadaşı, kağıt bardaklar sağ elinde olduğu için bunun önemli olmadığını düşünmüş olabilir - ki bu, bu özel görev için yanlış eldir.

Erkek arkadaşı yüzük parmağına yüzüğü bir türlü takamıyordu.

Video kaydeden bir kişi, "Bardakları bırakın," dedi ve onları anı olabildiğince pürüzsüz hale getirmeye çağırdı, ancak ikilinin başka fikirleri vardı.

Acı verecek kadar uzun bir süre bardaklarla ve yanlış yüzük parmağıyla boğuştuktan sonra hala tek dizinin üzerinde, umutsuz romantik yüzüğü düşürdüğünde her şey çok daha kötü oldu. Erkek arkadaşın dehşet içinde yere bakarak hareketsiz durduğu korkunç bir andan sonra, müstakbel gelin (evet dediğini mi düşünüyoruz?) sonra yerdeki yüzüğü görünce kendinden geçti.

proposal-goes-so-painfully-wrong-at-beyonce-concert-in-london-b-drop-the-cups-5.jpg

Nazik bir seyirci daha sonra herkesi bu kaostan kurtardı ve bitkin kadının ellerinden bardakları aldı. Daha sonra ikinci kez şarkı söyleyerek yüzüğü çıkaran erkek arkadaş yine yanlış ele gitti.

Yardımsever bir görgü tanığı sol eli işaret ederek adamın hatasını anlamasına neden oldu. Her şey yine neredeyse mükemmeldi... Ta ki damat adayı yüzüğü takmaya çalışana ve gelin işini bitirmek zorunda kalana kadar.

Ama kadın başını ellerinin arasına aldığında ve adam ona sımsıkı sarıldığında, bu mutlu olaya gülerek ve yumruğunu havaya kaldırdığında, her şey mutlulukla sona erdi - sanıyoruz ki. En azından anlatacak eğlenceli bir nişan hikayeleri var. Tamamen kaotik olmasına rağmen, herkes - yoldaki bazı tümseklere rağmen - özel geceyle tamamen makyajlanmış görünen sevimli çifte deli gibi aşıktı. Biri şöyle yorum yaptı: "Kızım sana söylemekten nefret ediyorum ama o adam çok tatlı."

Bir başkası 'Duygusalım' yorumunu yaparken, ağlayan ve gülen çok sayıda emoji de paylaşıldı.