Beren Saat-Kenan Doğulu Boşanıyor mu? Açıklama Geldi

Kenan Doğulu ile Beren Saat çiftinden yeni açıklama geldi. Kenan Doğulu 'nun yeni yaşını kutlayan Beren Saat, boşanma iddialarına da noktayı koydu.

Beren Saat-Kenan Doğulu Boşanıyor mu? Açıklama Geldi

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Magazin gündeminin son günlede en çok konuşulan ve merak edilen haberlerinden olan Kenan-Beren çiftinden haber geldi. Beren Saat, yaptığı son paylaşımında Kenan doğulu ile boşanıp boşanmayacakları konusuna son noktayı koydu. 

Kenan Doğulu 'nun yeni yaşını kutlayan Beren Saat şu ifadeleri kullandı:

"Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, babanın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamladığı yüz yıllar aştık" ifadelerini kullanan Beren Saat, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

'Ben oyun arkadaşımı buldum galiba' dedim bir akşam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, aşk şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı oldu. Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı ve yol arkadaşımı...

Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz işte. 'Ne zaman boşanacaksınız?' diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı; ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır!

Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, babanın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamladığı yüz yıllar aştık. Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabii ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da sana aşık oldum...

Beren Saat'in paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları:

- Yazıyı okuyunca beynim yandı.

- İki kere okudum ne dediğini anlamadım.

- Veda mesajı gibi doğum günü mesajı olmuş.

- Çok ilginç bir kutlama olmuş.

- Bence Beren Saat kalbinde tamamen bitirmiş.

- Ayrılık yazısı bu..."