Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli'den olay açıklama! Kimse bu sözleri beklemiyordu

Atatürk dizisi gündemden düşmüyor! Platform kararı sonrasında başrol Aras Bulut İynemli açıklama yaptı! Tüm detaylar haberimizde.

Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli'den olay açıklama! Kimse bu sözleri beklemiyordu

Platformun yayınlanmaktan vazgeçtiği Atatürk dizisinin başrolü Aras Bulut İynemli'nin açıklamaları merakla bekleniyordu. Ünlü oyuncu ilk kez konuştu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ATATÜRK DİZİSİYLE İLGİLİ KONUŞTU

Aras Bulut İynemli Disney Plus platformunda yayınlanması beklenen Atatürk dizisinde Atatürk'ü canlandırıyordu. Disney Plus tarafından alınan diziyi yayınlamama kararı bütün ülkede öfkeyle karşılandı ve platform boykot edilmeye başlandı. Karar sonrasında dizinin başrolü Aras Bulut İynemli'nin sessizliği de herkesi şaşırttı. 

aras bulut iynemli atatürk dizisiyle ilgili konuştu

Karar ile ilgili açıklama yapması beklenen Aras Bulut İynemli konu ile ilgili şu sözleri söyledi; 'Oynayan ve bu sorumluluğu alan oyuncu olarak Atatürk'e ve projeye sahip çıkmak benim en büyük görevim. Yapım şirketi ve platform böyle bir karar aldı. Atatürk'ün dünyanın en büyük liderlerinden biri olduğunu anlatmaya bile gerek yok. Hatta en büyüğü. Tüm dünyada izlenmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım.'