Aşkta, İşte ve Arkadaşlıkta İkizler Uyumluluğu

Profesyonel astrolog Shannon Aganza, "İkizler, zihin ve bedenin bir olduğu fikrini temsil ediyor ve zihinlerin birbirine karışmasını seviyorlar" diyor.

Aşkta, İşte ve Arkadaşlıkta İkizler Uyumluluğu

Doğum gününüz 21 Mayıs ile 20 Haziran arasına denk geliyorsa, muhtemelen güneş burcunuz İkizler'dir . Astrolojide bu, havadar, esprili ikizlerin burcunda doğduğunuz anlamına gelir ve İkizler uyumluluğunu merak ediyor olabilirsiniz . İkizler aşk uyumluluğundan, İkizler arkadaşlık uyumluluğundan ve hatta işyerindeki uyumdan bahsediyoruz.

MoonGathering Astrology and Numerology Coursework'ün yaratıcısı, usta astrolog Shannon Aganza , bir İkizler burcuyla çalışıyorsanız veya ona aşıksanız, çok konuşmaya hazır olun diyor. Aganza, "Kelimeler konusunda rahat olun" diyor. "İkizler, zihin ve bedenin bir olduğu fikrini somutlaştırır ve zihinlerin birbirine karışmasını severler ."

Astro Uyumluluğu 101

İkizler uyumluluğunu anlamak için önce zodyakın sinastri kavramını anlamalısınız : insanlar (ve hatta olaylar) arasındaki astrolojik uyumluluğa nasıl baktığımıza sinastri denir. Astro eşleştirme hakkında konuştuğunuzda, sinastri hakkında konuşuyorsunuz demektir.

Uyumluluğu (aşk eşleşmesi dahil) görmenin en iyi yolu, her kişinin doğum haritasına sahip olmaktır (bunu yapmak için doğum tarihinize, saatinize ve konumunuza ihtiyacınız olacaktır). Astrolojide, bir partnerin haritasındaki diğer gezegenler ve açılarla nasıl çalıştıklarını görmek için evlere, derecelere ve gezegenlerin yerleşimine (Mars ve Venüs gibi) bakarız.

Profesyonel astrolog Allie Campbell, "Güneş işaretleri tek başına tüm ilişkinin nasıl ilerleyeceği konusunda yeterli ayrıntı vermiyor" diyor . Bir profesyonel olarak, önce doğumunuzun kesin zamanına dayanan yükselen burcunu kontrol ederdi. Diğer birçok yerleşime ek olarak "Ay, Merkür, Venüs ve Mars gibi kişisel gezegenlerinize de bakardım". "Düşünülmesi gereken çok şey var."

Özetlemek gerekirse, astro uyumluluğu sadece güneş burcunuzla ilgili değildir.

Elementlere Genel Bakış: Hava + Ateş

Astrolojik uyumluluğu hatırlamanın en kolay yolu: ateş ve hava birbirini "seviyor"; toprak ve su birbirini "seviyor". Ateş ve hava yang tipi elementlerdir (aktif), su ve toprak ise yin tipidir (pasif). Gemini uyumluluğunu bu şekilde anlayacağız.

İkizler tıpkı Kova ve Terazi gibi bir hava burcudur. Bir İkizler başka bir İkizler veya bir Kova veya Terazi ile bir araya geldiğinde, iki hava burcu uyumlu bir yön oluşturur.

Basitçe söylemek gerekirse, hava işaretleri birlikte iyi oynar - ortak bir zemin bulmaları kolaydır.

Hava ayrıca ateş burçlarıyla (Koç, Aslan, Yay) iyi oynar ; bunlar astrolojideki iki yang tipi elementtir. İkizler burcu Koç, Aslan veya Yay ile buluştuğunda benzer bir uyum yakalayabilirler.

Bu basit öğe kavramı, genel uyumluluğu daha iyi anlamanıza olanak tanır. Aganza, "Diğer hava burçlarının (özellikle Kova) ve ateş burçlarının, İkizler yerlileriyle aynı şeyleri doğal olarak arzuladığını zaten anlayabilirsiniz" diyor.

Bu, bir İkizler'in diğer zodyak işaretleri - su işareti (Yengeç, Akrep, Balık) veya dünya işareti (Boğa, Başak, Oğlak) ile anlaşamayacağı anlamına gelmez - çizelgelerdeki diğer yönlere bağlıdır.

Yine aklınızda bulundurun: iki kişinin farklı elementlerde farklı güneş burçları olabilir (İkizler ve Akrep gibi, kağıt üzerinde "birlikte çalışmayan" iki burç), ancak aynı iki kişinin birçok başka yerleşimi olabilir. parlak kimya ve uyumluluk.

İkizler Kişiliğini Tanıyın

Yani, sen bir İkizler misin? Mayıs ortasından Haziran ortasına kadar doğmamış olsanız bile, haritanızın bir yerinde hala ikizleriniz var.

Aganza, İkizler uyumluluğu söz konusu olduğunda, "İkizler çok değişkendir - değişken burçların en değişkenidir" bilmek önemlidir, diyor Aganza. "Bazı genellemelerin ve klişelerin devreye girdiği yer burasıdır; İkizler, bir kişiden diğerine geçerek hilekar olarak tanımlanabilir, ancak bu hile yapmakla ilgili değildir. İkizler enerjilerini diğer enerjilerle birleştirmeyi sever."

Zodyakın üçüncü burcu Mercurial ile bol bol kahkaha ve eğlence içindesiniz (İkizler çarktaki hava yıldız burçlarının ilkidir). Campbell, "İkizler doğal olarak sosyaldir ve iyi vakit geçirmeyi severler" diyor. Gelin bu İkizler yerlilerini tanıyalım.

İkizler Kişilik Özellikleri

  • Element: Hava (serebral, iletişimsel)
  • Modalite: Değişken (uyarlanabilir, şekillendirilebilir)
  • Sembol: İkizler
  • Gezegen yöneticiliği: Merkür
  • Işık enerjisi: İkizler mutlu ve dengeli olduğunda, bu enerji hafif, eğlenceli, meraklı, uyarlanabilir, hızlı, zeki, genç, çok yönlü, çok görevli ve çeviktir.
  • Gölge enerjisi: İkizler burcunun dengesi bozulduğunda, bu durum uçuşkanlığa, pul pul olmaya, bölümlere ayrılmaya, tutarsızlığa, istikrarsızlığa ve "analiz felcine" yol açabilir.

İkizler Uyumluluğu: Bu Burç İçin En İyi Eşleşmeler

Bir İkizler partneri aramaya hazırsanız, şanslısınız demektir. Aganza, "İkizler'in bir 'tipi' yoktur" diyor. "Onların tipi herkes." Bu, diğer tüm işaretler için harika bir haber.

Campbell, " Herkesle her şey hakkında konuşabiliyorlar ve bilgiyi özümseme yetenekleri (hızlı bir şekilde ekleyebilirim), etkileyicinin de ötesinde," diye ekliyor. "Çabuk zekaları ve mizahlarıyla herkesle arkadaş olabilirler ve herkesi çevrelerine dahil etme becerisine sahiptirler. Değişken hava nitelikleri onlara iletişimde üstünlük sağlar ve Merkür [zihnin gezegeni, kelimeler, ve astrolojide iletişim] yöneticilik buna da yardımcı olur."

Bu işaret için uygun musunuz? Bu listede burcunuzu göremeseniz bile üzülmeyin. Zodyakın meraklı komedyenine ayak uydurmaya hazır olduğunuz sürece, muhtemelen bir İkizler burcuyla sohbet edecek bir şeyler bulacaksınız.

Aşık İkizler için En İyi İşaretler: Kova, Terazi ve Yay

Yukarıda belirtilen ateş ve hava uyumluluk hile sayfası göz önüne alındığında, bir İkizler güneş işareti için en ideal eşleşmelerin diğer hava işaretleri ve bir ateş işareti olması muhtemelen şaşırtıcı değildir. Uzmanlarımız ikizler için ideal aşk eşleri olarak su taşıyan Kova, Terazi burcu ve okçu Yay burcunu seçtiler.

Bir ek ideal işaret? İkiz yerine ikiz: İki İkizler birlikte (bir İkizler çifti!) mükemmel bir çift olabilir.

İkizler-Terazi: İkizler ve Terazi uyumluluğu talihsiz aşıkların hikayesidir ve İkizler burcunun en çok sevdiği burçlardan biridir! Campbell, "Bu iki havadar işaret, bütün gece konuşup gülen sosyal kelebeklerdir" diyor. "Sohbetlerin kolayca akmasını sağlayabilecek benzer arkadaş gruplarına veya ilgi alanlarına sahip olabilirler. Bu çiftin her zaman katılacak planları ve etkinlikleri vardır, ortak amaçları sosyalleşme sayesinde neredeyse herkesi tanırlar. Aşkta, birbirlerinin zihinlerine bakarlar! İkizler! Terazi'nin mantığını kullanarak nihai bir karar vermesine yardımcı olabilir ve Terazi, İkizler'in sürekli değişen ruh hallerini ve zihnini dengeleyebilir."

İkizler-Kova: İkizler ve Kova uyumluluğu harika. Değişken bir hava işareti ve sabit bir hava işareti, en uyumlu işaretlerden ikisi olur. Bu ikisinin karşılıklı bir anlayışı vardır ve bir veya iki arkadaş grubunu paylaşabilir (hatta bir arkadaş grubu aracılığıyla birbirlerini bulabilirler).

Aganza, "Romantizm için, İkizler ve Kova benzersiz bir uyumluluğa sahip - dünyanın geri kalanının anlayamayacağı bir anlayış ve kendi kendilerine bir bağ," diyor. "Aşık olmadan önce 'beğenmeleri' gereken benzer bir zihinsel bağlantıya sahipler. Romantik ilişkileri, bir dostluk temeli üzerine kurulu."

İkizler-Yay: Zodyak çarkında karşıt burçlar olmasına rağmen, bu iki eğlenceli değişken yıldız işareti, güçlü bir romantik bağ kurma kapasitesine sahiptir. Campbell, "Bu ikisi, çaresizce paylaşmak istedikleri bilgilere sahipler ve bildiklerini birbirleriyle birleştirmek konusunda hiçbir sorunları yok," diyor. "Bir yangın burcu olarak Yay, İkizler'in sözlerinin arkasına eylem koyar, bu nedenle planları oldukça hızlı bir şekilde meyve verir."

Yay uyumluluğunun macera ile çok ilgisi olduğunu biliyor olabilirsiniz. Merkür gezegeni tarafından yönetilen İkizler, entelektüel bir macerayı sever ve Yay, özgür ruhlu İkizler'e çekilir.

"Bu çiftin günlük hayatı sıkıcının tam tersi, çünkü onlar bir an önce kalkıp gitmeyi seviyorlar," diye ekliyor. Bu iki zodyak işareti, "zıtların birbirini çekmesinin" nasıl kendi şeylerine sahip olabileceğinin, aynı sayfada olabileceğinin ve birbirlerinin iç dünyalarıyla nasıl bağlantı kurabileceğinin bir hikayesidir.

"Bu çiftin sevdiğim yanı, İkizler burcunun Yay burcunun iç ateşini ve fikirlerini nasıl körükleyebileceği ve Yay burcunun, İkizler burcunu kafalarından çıkarıp bedenlerine sokarak, şimdiki zamanda daha fazla yaşamalarına izin vermesi," diyor.

İkizler BFF'leri: Balık ve Başak

Arkadaşlık dünyasında İkizler uyumluluğu için, beklemeyeceğiniz iki işarete bakıyoruz - İkizler burcunun temel düzeyde bağlantı kurabileceği zodyak işaretleri.

Kalan iki değişken burç, sulu Balık ve dünyevi Başak, aktif, hareketli İkizler ile sağlam bir arkadaşlık bulabilir. Campbell, Kova ve Aslan'ın da ikiz yıldız işareti için mükemmel arkadaşlık çiftleri olabileceğini ekliyor. Gelin İkizler ve Başak burcuna ve İkizler burcunun Balık ile ne kadar uyumlu olduğuna bir göz atalım.

İkizler-Balık: "Hayalperest Balık, İkizler için bir rüya arkadaşı olabilir" diyor Aganza. Her iki işaret de bulutlarda olabilir, ancak farklı şekillerde. Ve İkizler, Balık için her şeyi ilginç kılıyor: "Balık, İkizler'i nasıl yakalayacağını henüz çözemedi" diyor.

Aganza, ruhsal olarak konuşursak, bu değişken işaretlerin her ikisinin de inanılmaz derecede gelişmiş kabul edildiğini ekliyor. " En gelişmiş manevi işaretlerden biri olarak kabul edilebilirler " diyor. Bu ortaklık, derin ve kalıcı bir dostluğu besleyebilir.

İkizler-Başak: İkizler yerlileri ile uyumlu olan sadece hava ve ateş yerleşimleri değildir! İkizler ve Başak uyumluluğu mükemmel bir çift olabilir, çünkü bunlar değişken modalitenin dört işaretinden ikisidir ve her ikisi de düşünme, iletişim ve kelimeler gezegeni tarafından yönetilir.

Campbell, Merkür'ün baskın olduğu bu eşleşmeyi "çok dengeli bir arkadaşlık" olarak tanımlıyor. Campbell, Merkür yönetimindeki ortak yönetimle, görünüşte farklı olan bu işaretlerin "entelektüel ve iletişimsel düzeyde otomatik bağlantı" bulduğunu söylüyor.

İkizler ve Başak aynı hedefe ulaşmanın farklı yollarına sahiptir. "Bu çift Merkür'ün her iki tarafını temsil ediyor: dış ve iç iletişim. Hem öğretilenlerin akılda tutulmasını hem de bu öğretilerin fiziksel aleme nasıl uygulanacağını temsil ediyorlar" diye ekliyor.

Her iki işaret de analiz felci tuzağına düşebilirken, bu ikili ile arkadaş sistemi işe yarayabilir. Campbell, "İkizler, Başak'ın kendi kafalarından çıkmasına ve durumlar ve sonuçlar üzerindeki kontrollerini gevşetmelerine yardımcı olabilir ve Başak, İkizler'in, özellikle sağlam bir çözüm olmadan fikirler arasında pinpon oynuyor gibi görünüyorsa, kendilerini toparlamasına yardımcı olabilir" diyor.

İş Yerinde İkizler için En İyi İşaretler: Kova ve Koç

Gemini uyumluluğunun son yönü: iş arkadaşları ve iş ortakları. Söyleyemiyorsanız, İkizler ve Kova hayatın her alanında başarılı olma eğilimindedir. Ancak çalışma alanında, Koç burcunun eklenmesini ideal bir çalışma arkadaşı veya iş ortağı olarak da görüyoruz.

İkizler-Kova: Sağlam iletişim, bu son derece entelektüel çiftin temelidir, diyor Campbell. "Birbirlerinden fikir sektirebilirler; İkizler her yönden geliyor gibi görünen fikirlere sahip gibi görünse de, sabit Kova burcu belirleyici faktör olabilir. Bir fikri beğendiklerinde, fikirlerini değiştirmeleri onlar için zordur." /\r\n/

Kovalar ayrıca bir İkizler burcuna yıkılma korkusu olmadan milyonlarca fikir ve kavram üzerinde beyin fırtınası yapması için yargılayıcı olmayan bir alan sağlayabilir.

İkizler-Koç: Koç-İkizler kombinasyonu alıngandır, ancak İkizler doğası gereği Koç uyumluluk modeline uyar: hız. Aganza, "Koç ve İkizler, görevleri birlikte yürütmek için doğru hareketliliğe ve etkinliğe sahip" diyor. "Koç, yeni bir konsept düşünebilir ve yönetebilir, İkizler ise fikri hayata geçirmek için çoklu görev yapabilir."

Tersine, Koç, İkizler'in birçok fikri için de itici bir güçtür. Campbell, "İkizler burcunun aşırı hızlı zihni Koç için sorun değil, çünkü bu burç ayak uydurabiliyor" diyor. "Koç-İkizler çifti bir araya geldiklerinde durdurulamaz bir güç haline gelirler ve etraflarındaki herkesin 'Vay be! Keşke önce bunu yapsaydım' diye düşünmesine neden olurlar."