Asena Keskinci: Haberi Duyduğumda Duvarlara Tırmandım

Ah Nerede dizisinin oyuncusu Burçağı, Bez Bebek dizisinin Yağmur’u canlandıran oyuncu Asena Keskinci başka bir You Tube kanalında İrem Erbaş’ın konuğu olmuştu. Asena Keskinci, Ah Nerede dizisinin erkenden final yapması üzerine Ahlat Ağacı ile Nuri Bilge Ceylan küçüklüğünden itibaren tat aldığı ün kavramıyla ilgili birçok konuda açıklamalarda bulundu. Oyuncu yönetmen Bilge Ceylan ile çalışmanın büyük bir hayali olduğunu vurguladı. Bu iş için arandığım zaman sevincimden duvarlara tırmandım. Hemen Auditiona gi

Asena Keskinci: Haberi Duyduğumda Duvarlara Tırmandım

Asena Keskinci, Ah Nerede Dizisi’nin erken final yapması konusunda da açıklamalarda bulundu. Artık Dijital mecraların varlığı ile insanlar izledikleri şeylerin saatlerini kendileri belirliyor. Ben dizileri kahvaltı yaparken izlemeyi seviyorum.

Nasıl gidiyor hayat şu sıralarda senin için? Sorusuna ise verdiği cevapta ‘’süper gidiyor’’ açıklamasında bulundu. Çok yorucu bir gün oluyordu. Fakat dinlendim ve kendime geldim. Şimdi ise güzel olacak şekilde yaşamaya devam ediyorum.

Ah Nerede dizisi 7. Bölümde final yapmıştı. Son dönemlerde birçok dizi erkenden final yapmak zorunda kalıyor. Sezon kavramı kalmadı artık sorusuna ise verdiği cevapta, Ah Nerede dizisine gerçekten çok emek verilerek çekilen biri dizi olmuştu. Dizide rol almasaydım beğeneceğim bir iş olacaktı. Açıklamasını yaptı. Oyuncu Asena Keskinci, Ah Nerede çok güzel bir Yeşilçam uyarlaması olmasından dolayı dizide rol alacağımı duyunca çok heyecanlanmıştım. Fakat dijital mecraların çok ve yaygın hale gelmesi ile halk izleyecekleri programları ve saatleri kendileri belirlemektedirler açıklaması yapıldı.

Ah Nerede dizisi başlamadan önce Adı Sevgi diye bir dizi içerisinde bulunan Asena, Ah Nerede’nin auditionını duyunca bu dizi için çok heyecanlanmıştı. Adı Sevgi olan dizi bitip yerine, Ah Nerede dizisi başlamış ve bu dizide rol almış olan Asena, Burçak karakterini canlandırmak en büyük hayali olmuştu. Şan dersleri alıp, Stüdyo giriş yaparak dizide yerimi aldım. Demiştir. Yeni projelerde de bulunmaktayım ve hazırlığımı yapıyorum açıklamalarında bulundu.