Arka Sokaklar dizisinde deprem! Kadroda yaprak dökümü yaşanıyor: Olay patladı, ayrılan ayrılana

Kanal D ekranlarının sevilen yapımı Arka Sokaklar'da tam 4 oyuncu kadrodan çıkartılırken rekortmen dizinin hayranları sarsan haber geldi. 651. bölümü ile ekranlarda yer alacak Arka Sokaklar dizisindeki gelişmeler haberimizde.

Arka Sokaklar dizisinde deprem! Kadroda yaprak dökümü yaşanıyor: Olay patladı, ayrılan ayrılana

Cuma akşamları ekranlarda yer alan Arka Sokaklar yeni bölüm izleyicileriyle buluşurken son yaşananlar ise tansiyonları artırdı. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri yürekleri hoplatırken tüm dengelerin değişeceğini ön görüldü. Arka Sokaklar dizisinden ayrılacak olan oyuncular...

Arka Sokaklar dizisinde olağanüstü değişimler olurken kadroya veda edecek isimler ise sinyaller verilmeye başlarken Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi diziden ayrılırken senaryoda farklılık olup olmayacağı merak konusu haline geldi. İki karakterin şehir edilmesiyle dizisinin gidişatında önemli farklılık olması bekleniyor.

Arka Sokaklar veda eden isimler

Ayrılık sonrasında yeni sezonda kadroya dahil olan Mustafa Üstündağ, Cansu Fırıncı'nın da kadroya veda edeceği konuşulmaya başlandı. Bu ayrılık iddiaları sonrasında yeni sezonda diziden ayrılacak kişi sayısı 4'e yükseldi.