Arda Turan, Şarkıcı Berkay'ın Burnunu Kırdı-İşte Kavganın Nedeni

Son dakika haberi: Ünlü futbolcu Arda Turan, bir gece kulübünde, ünlü şarkıcı Berkay ile kavga etti. Edinilen bilgilere göre Arda, Berkay 'ın burnunu kırdı.

Arda Turan, Şarkıcı Berkay'ın Burnunu Kırdı-İşte Kavganın Nedeni

Son dakika haberi: Ünlü futbolcu Arda Turan , şarkıcı Berkay ile tartıştı. Edinilen bilgilere göre önceki gün gece saatlerinde Emirgan Gizli Kalsın adlı bir mekanda Arda Turan ile Berkay tartışmaya başladı.

İki isim arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Hürriyet 'te yer alan habere göre tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce Arda Turan Berkay 'a yumruk attı ve onun burnunu kırdı. Hemen araya girilmesi ile kavga sona erdirildi ve Berkay hemen hastaneye kaldırıldı. Arda Turan ise kavgadan sonra mekanda kaldı. 

KAVGA NEDEN ÇIKTI?

Edinilen son dakika bilgilerine göre kavganın, Arda Turan 'ın Berkay 'ın eşine söylediği bir söz üzerine çıktığı bildirildi. Berkay 'ın eşi olan Özlem Ada Şahin 'e 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' diyen Arda Turan, bu sözlerin ardından kendisine tepki gösteren Berkay ile tartıştı ve burnunu kırdı.

EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Kavga sonrası açıklamada bulunan Berkay, "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var " dedi.

Kamubulteni.com  | Ankara