Aleyna Tilki'den yıllar sonra kedicik itirafı! Örgütün elinden bakın nasıl kurtulmuş!

Adnan Oktar'ın, bir dönem Aleyna Tilki'yi bünyesine katmak istediği öğrenildi. Bu haber magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aleyna Tilki'den yıllar sonra kedicik itirafı! Örgütün elinden bakın nasıl kurtulmuş!

Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar, 2018'de 8 bin 658 yıl süreli hapis cezasına çarptırıldı.

YouTube platformunda yayın yapan Kanal 140Journos, “Kedicik” isimli belgeseli yayınladı. Adnan Oktar, belgeselde suç örgütlerinin çocukları ve kadınları ne şekilde tuzağa düşürdüğünü izleyicilere anlatılıyor.

Adnan Oktar'ın gündemi sosyal medyada manşet olmaya devam ederken, şarkıcı Aleyna Tilki'nin de henüz 13 yaşındayken örgütün radarında olduğu ortaya çıkarıldı.

Aleyna Tilki'den yıllar sonra kedicik itirafı

OdaTV'den alınan bilgiye göre, Oktar çetesinin bir dönem kanalları A9 TV'de ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile ilgili yapılan bir konuşmanın arşivlenmiş görüntüleri bulundu. Ölker'in açıklamasına göre; Aleyna Tilki'nin daha 13 yaşındayken Oktar çetesinin radarına girdiği öğrenildi.

Havva Öztel öğrenci yurdunun tanıtımında annesine yardımcı olan Tilki, Marmara Üniversitesi önünde tanıtım malzemeleri dağıtırken "Kedicik" lakaplı kadınlardan birisi yanına gelerek Tilki'ye teklif sundu.

'E-posta adresini verdi'

Aleyna Tilki'ye ulaşan kişi, "Çok yeteneklisin ve albüm yapmalısın" diyerek e-posta adresini verdi. Annesinin dikkatli davranışı sayesinde Aleyna Tilki'nin suç örgütü Adnan Oktar ile iletişime geçmesi son anda engellendi.