Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı ifşa oldu! Dudak dudağa sıcak dakikalar: Resmen görüntülendiler

Son günlerde medyaya yansıyan haberlere göre, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in birlikte olduğu iddia edilen öpüşme görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler, ikilinin gizlice yapılan bir tekne tatilinde yakalandıklarını gösteriyor ve bu durum ihanet iddialarını güçlendirmiş durumda. Afra Saraçoğlu'nun 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde ayrılması ve ardından bu görüntülerin ortaya çıkması, Mert Yazıcıoğlu'nun adının da olaya karışmasına neden oldu. İşte o görüntüler...

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı ifşa oldu! Dudak dudağa sıcak dakikalar: Resmen görüntülendiler

2018 yılında birlikte olmaya başlayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, 2022 yılında ilişkilerini sonlandırdı. Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce bir film setinde tanışmıştı ve ilişkilerinin "ihanet" nedeniyle bittiği söylentileri dolaşıyordu.

Afra Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yakınlaşması, çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu. Mert Yazıcıoğlu, Ocak ayında yaptığı açıklamada ilişkilerinin normal bir şekilde bittiğini ve Mert Ramazan'ın kendilerinin arkadaşları olduğunu belirtmişti. Ancak Mart ayında Mert Yazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından Mert Ramazan Demir'i silmesi, ihanet iddialarını yeniden gündeme getirmişti.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİLER

AFRA

Afra Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir ile anıldığı sırada Mert Yazıcıoğlu, Dilan Çiçek Deniz ile ilişkiye başlamış ve bu çift ilk kez medya tarafından görüntülenmişti. Daha sonra ikilinin aylar öncesinde bir davetteki selamlaşmaları da "Mert mi ihanet etti?" sorularını beraberinde getirmişti. Zira o zamanlar Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu'ndan henüz ayrılmamıştı ve hatta o davette aynı masada Saraçoğlu da bulunuyordu.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, tatildeyken magazin muhabirleri tarafından görüntülendiler. İkilinin habersizce görüntülendiği anlarda Mert Ramazan Demir ilk olarak denize atladı ve ardından Afra Saraçoğlu da kendini serin sulara bıraktı. Denizde romantik anlar yaşayan çift, kameralar tarafından yakalandı.