Afra Saraçoğlu estetik güzeli çıktı! Yıllar önceki hali görenleri şaşkına çevirdi

Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz olduğu fotoğraflar hayranlarını şaşırttı! Güzel oyuncunun eski hali şaşırttı! Detaylar haberimizde.

Afra Saraçoğlu estetik güzeli çıktı! Yıllar önceki hali görenleri şaşkına çevirdi

Star TV'nin rekor kıran dizisi Yalı Çapkını dizisinde Seyran rolüyle birçok hayrana sahip olan Saraçoğlu, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gözleri üzerine çekiyor. Detaylar haberimizde.

AFRA SARAÇOĞLU'NUN SENELER İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ

Başrolünü Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle üne kavuşan Afra Saraçoğlu'nun değişimi sosyal medyada da gündem oldu. Oyunculuk başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu, estetik operasyon geçirdiği meydana çıktı. Çenesinden, burnundan, dudaklarından ve göz kapaklarından ameliyat olduğu söylenen Afra Saraçoğlu'nun eski bir fotoğrafı herkesi şok etti. Eski fotoğrafını gören kişiler " Zayıfladığından dolayı da böyle fakat estetiği de belli oluyor." "Kendi güzelliği sanıyordum. Hayal kırıklığına uğradım." gibi pek çok yorum geldi. 

Afra Saraçoğlu'nun Seneler İçindeki Değişimi

Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen güzel oyuncu 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir Edremit'te doğdu. Oyunculuk kariyerine ise 2016 senesinde İkinci Şans filmi ile başladı. Oyuncu annesinin Özcan Denize attığı fotoğraflar sayesinde keşfedildi. Kötü Çocuk filminde ise Tolga Sarıtaş ile başrolünde yer aldı. 2017-18 seneleri arasında Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizide Ece rolünde oynadı. 2021 senesinde ise Yeşilçam'da Çağatay Ulusoy ile beraber rol aldı.