Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı! Survivor tarihinde görülmemiş ödül: Yarışmacılar resmen çıldırdı

Ödülü duyan herkes şaşırıyor. Survivor tarihinde ilk kez! Acun Ilıcalı bombayı patlatınca katılımcılar kendilerini yere atarak sevinç yaşadı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı! Survivor tarihinde görülmemiş ödül: Yarışmacılar resmen çıldırdı

Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan Survivor tarihinde ilk kez Survivor All-Star Konseyi'ne seslendi ve katılımcılara ilk hafta iki günlük büyük ödül vereceğinin müjdesini verdi. Detaylar haberimizde...

su

SURVİVOR TARİHİNDE İLK! ACUN ILICALI AÇIKLADI YARIŞMACILAR AĞLADI! ÖDÜLÜ DUYAN YARIŞMACILARI ADETA KAFAYI YEDİ!

1 Ocak 2024 tarihinde başlayan yeni sezon, ilk iki bölümünde büyük heyecan yaratarak, katılımcılara zorlu mücadeleler yaşattı.

Survivor All-Stars 2024 izleyicilerini bekleyen bir diğer büyük merak ise sezonun ilk büyük ödülü oldu. Bu merakı gidermek amacıyla Sayın Acun Ilıcalı, Ada Konseyi’nde önemli bir açıklama yaparak izleyenleri heyecanlandırdı.

2 Ocak 2024'te yayınlanan ikinci bölümde Acun Ilıcalı, ödül oyununu kazanan takıma ödülünü açıkladı. Bu ödül Survivor tarihinde bir ilk oldu ve katılımcılara büyük sevinç yaşattı.

Acun Ilıcalı, kazanan takımın Kolombiya'ya giderek bu güzel ülkede unutulmaz anılar yaratarak iki gün geçireceğini açıkladı. Katılımcıların bu özel ödüle olan coşkusu daha da arttı ve rekabet daha da kızıştı.

Survivor All Stars 2024 izleyicileri önümüzdeki çarşamba yayınlanacak yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Kazanan takımın bu özel ödülü kazanarak Kolombiya'ya gitmesi programa olan ilgiyi daha da artırdı. Survivor yarışmasının heyecanı bu yıl da devam ediyor.