80'lik Metin Akpınar'a şok üstüne şok! Kızı olduğunu öğrendi: Tam 24 saat sonra ise...

Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın evlilik dışı bir çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın evlilik dışı kızları olduğu mahkeme kararıyla kanıtlandı. Ünlü sanatçının meğer bir değil iki kızı varmış.

80'lik Metin Akpınar'a şok üstüne şok! Kızı olduğunu öğrendi: Tam 24 saat sonra ise...

Ünlü Türk sanatçısı Metin Akpınar, 82 yaşındayken hayatında hiç bilmediği bir gerçekle sarsıldı. Uzun süredir evli olduğu Göksel Özdoğdu ile hiç çocuk sahibi olmayan sanatçının, 35 yıl önce dış evlilik ilişkisinden bir kızı olduğu ortaya çıktı. Bu sürpriz gelişme, mahkeme kararı ve resmi belgelerle doğrulandı. İsmi Duygu Nebioğlu olarak belirlenen bu evlilik dışı kızın yanı sıra, başka bir kızının daha olduğu öğrenildi.

Metin Akpınar, usta sanatçı Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır süren bir evliliğe sahip. Ancak 35 yıl önceki bir ilişkiden kaynaklanan bu beklenmedik durum, hem Akpınar'ı hem de kamuoyunu şaşırttı. Mahkeme kararı ile resmileşen bu gerçek, sanat camiasında büyük yankı uyandırdı. Açıklamalarla birlikte sanatçının ailesinde yeni bir sayfa açıldı ve bu durum, uzunca bir süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

metin akpinar

Duygu Nebioğlu, ünlü sanatçı Metin Akpınar hakkında babalık davası açarak DNA testi talebinde bulundu ve dava sonuçlandı. Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen ve gizlilik kararı olan dava, Nebioğlu'nun lehine sonuçlandı.

Nebioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, davayı kazandığını ve Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu duyurdu. Kendi yaşam hikayesini ve bu süreci anlatan Nebioğlu, zor şartlar altında büyüdüğünü ve 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildiğini belirtti. Biyolojik ailesini ve soy ağacını merak etmesiyle bu sürecin başladığını ifade eden Nebioğlu, bu düşüncesinin onu Metin Akpınar'a ulaştırdığını ve babasının kimliğini öğrendiğini belirtti.

Nebioğlu, yaşadığı travmaları ve duygusal zorlukları anlatarak adalete başvurduğunu ifade etti. Avukatlarının yardımıyla davayı açtığını ve mahkeme kararı ile Metin Akpınar'ın babalığının resmiyet kazandığını vurguladı. Bu süreçte aldığı destek için ailesine teşekkür eden Nebioğlu, bundan sonraki süreçte sevgi ve barış içinde hareket edeceklerini dile getirdi. Yaşadığı mutluluğu paylaşan Nebioğlu, kamuoyuna bu durumu duyurarak adaletin yerini bulduğunu belirtti.metin akpinar kizi

Ünlü Türk oyuncusu Metin Akpınar'ın sadece bir kızı olduğu düşünülürken, gerçek ortaya çıktı ve Akpınar'ın aslında iki kızı olduğu belirlendi. Bu sürpriz gelişme, ikizi Sevgi Nebioğlu'nun açtığı dava ile gün yüzüne çıktı ve DNA raporlarının uyuştuğu doğrulandı. Ancak henüz dava sonuçlanmış değil.

 

Metin Akpınar'ın 1987 yılında Suphiye adlı bir kadınla yaşadığı kısa süreli ilişkiden, 1988 yılında Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları dünyaya geldi. Duygu Nebioğlu'nun, Sevgi Nebioğlu'na yaptığı duygusal paylaşım ile bu gerçek açığa çıktı. İkiz kızlar, anneleri tarafından terk edildikten sonra Çocuk Esirgeme Yurdu'nda büyüdüler ve 1994 yılında Aksekili Özdener Nebioğlu ve Emine Nebioğlu tarafından evlat edinildiler.

81 yaşındaki Metin Akpınar, 1961 yılında Göksel Akpınar ile yaptığı evlilikten çocuğu olmamıştı ve evlilik dışı kızları olduğunu 10 yıl önce öğrendi. Akpınar, konuyla ilgili sessizliğini korurken, avukatları aracılığıyla basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapacaklar. Bu sürpriz gelişme, sanat camiasında ve kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı ve gelecek günlerde daha fazla ayrıntının açığa çıkması bekleniyor.akpinar