2000'lerin popüler ismi Hilal Cebeci yıllar sonra ortaya çıktı! 47'lik Hilal'i tanıyabilen yok

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'nin son hali ortaya çıktı! Meme kanseriyle mücadele eden ve ameliyatla sağlığına kavuşan Cebeci, sosyal medyada yeniden görünmeye başladı. İşte Hilal Cebeci'nin son hali...

2000'lerin popüler ismi Hilal Cebeci yıllar sonra ortaya çıktı! 47'lik Hilal'i tanıyabilen yok

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, uzun bir süredir gündemden uzak kalmıştı. Ancak son haliyle yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçmişte "Köylü Güzeli" ve "İpe ipe" gibi şarkılarıyla tanınan Cebeci, Panpiş akımını başlatarak büyük ilgi görmüştü. Ancak bir süre sonra sessizliğe bürünmüş ve hayranları tarafından merakla beklenen haberler vermemişti.

Sonunda, Hilal Cebeci'nin değişimi ortaya çıktı ve sevenlerini şaşırttı. 2022 yılında meme kanserine yakalandığını açıklayan ünlü şarkıcı, ameliyatla kanseri atlattığını duyurmuştu. Sağ göğsündeki kitleyi aldıran Cebeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeniden görünür hale geldi.

HİLAL CEBECİ'NİN SON HALİ

1

Hilal Cebeci'nin son hali, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. 47 yaşındaki şarkıcının sağlığına kavuşması ve mücadelesini kazanması sevenlerini sevindirdi. Uzun süredir merak edilen ünlü ismin, yeniden sahnede olup olmayacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.