Son Dakika Haberi: Muhterem Nur Öldü mü? (Müslüm Gürses Ne Zaman Öldü?)

Son dakika haberi: Müslüm Gürses 'in eşi Muhterem Nur 'dan haber var. Öldü iddiaları sonrası ailesinden son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika Haberi: Muhterem Nur Öldü mü? (Müslüm Gürses Ne Zaman Öldü?)

Son dakika Muhterem Nur öldü mü?

Arabesk müziğin efsane ismi Baba lakaplı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur 'dan haber var. 

Yüksek şekere bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan rahmetli Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’un bugün hayatını kaybettiği yönünde çıkan haberler Gürses, hayranlarını üzdü.

 Müslüm Gürses'in en uzun süre çalıştığı Elenor Plak'ın sahibinden 'Merhum Sanatçımız Müslüm Gürses in eşi Sinema sanatçısı Muhterem Nur  İçin yayınlanan vefat haberleri doğru değildir. Hastaneden aldığım son bilgi hayatta olduğu ve durumunun düne göre daha iyi olduğudur. Sevenlerine ve büyük ilgi gösteren Medya kurumlarımıza duyurulur' açıklaması geldi.

İddialar sonrası aileye yakın isimlerden edinilen bilgiye göre Muhterem Nur’un solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin devam ettiği ve ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Muhterem Nur, gerçek adı Aysel Kısa Akbaş, Türk sinema oyuncusu ve şarkıcı. 31 Aralık 1932 doğumlu Muhterem Nur, Müslüm Gürses ile 1986 yılında evlenmişti.

MÜSLÜM GÜRSES 'TEN 7 YIL SONRA

Büyük sanatçı Müslüm Gürese, 2013 yılında yaşamını yitirmişti. Muhterem Nur, 3 Mart 2013 'da İstanbul 'da hayata gözlerini yuman Müslüm Gürses 'ten 7 yıl sonra yaşamını yitirdi. 

Müslüm Gürses 'in hayatını konu alan Müslüm filmi geçtiğimiz yıl vizyona girmişti. 

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA
Kaynak : Yeniçağ