Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik Serisini Hiç İzlemeyenlerle İlgili Flaş Sözler

Recep İvedik 6 filmi hakkında Şahan Gökbakar 'dan açıklama geldi. Gökbakar, seriyi hiç izlemeyenlerle ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik Serisini Hiç İzlemeyenlerle İlgili Flaş Sözler

Şahan Gökbakar 'dan Recep İvedik 6 açıklaması.

Posta gazetesinden Işıl Cinmen'in sorularını yanıtlayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün vizyona giren Recep İvedik 6 ile ilgili soruları yanıtladı. 

Gökbakar, "Recep İvedik Güngörenli, eğitimsiz, aşırı, -aşırı kilolu, aşırı kaba, aşırı rahat- normlara uygunsuz hareket eden biri. Toplumun diğer katmanlarıyla ilişkiye geçince de onlarla kendince dalga geçiyor. Mesela bir CEO’nun ensesine vuruyor, yoga sınıfını birbirine katıyor… Yaptıklarının bir sonucu ya da karşılığı da olmuyor. Bu bir rövanş duygusu yaratıyor olabilir" ifadelerine şu şekilde cevap verdi:

"Bunlar Recep’in bir yanı… Başka özellikleri de var; mesela delikanlı, dürüst, parada pulda gözü yok. Babaannesinden kalan 300 TL’yle yaşayan bir insan. Bir cüzdan bulunca Antalya’ya sahibine götürecek kadar iyi yürekli. Aynı zamanda milliyetçi ve vatansever bir yanı var.

İstemeden de olsa milli takımın başına bir şey getirdiğinde 'Gerekirse kendimiz yarışırız' deyip olimpiyatlara katılacak kadar vatanını seviyor. Kazanmak için her türlü legal, illegal oyunu yapıp amacına ulaşmaya çalışan bir yönü de var. Bir çocuk kadar laflarını seçmeden konuşur, kurala ve toplumsal normlara uymadan başına buyruk takılır.

Zaman zaman da iğrençleşiyor. Çok yönlü bir karakter olduğu için toplumdaki birçok karakteri karşılıyor. Recep İvedik, genelin gördüğü, bildiği, aşina olduğu, ortalama Türk insanının bir mizahı. Bu yüzden çok fazla insanı çekiyor."

SERİYİ HİÇ İZLEMEYEN BİR KESİM VAR

Seriyi hiç izlemeyenlerle ilgili Şahan Gökbakar: "Seven, sevmeyen, izlemeyen olabilir ama nefret edenler bana çok normal gelmiyor. Ben hayatımda bir film karakterinden nefret etmedim. Bu insanlar birçok şeyden nefret ediyor olmalı, belki yaşadıkları ortamdan da nefret ediyorlardır. Varoluşlarını nefret etmekle tanımlayan insanlar bunlar."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA