Mucize Doktor Dizisinde O Sahneye Sert Tepki

Otizmli Doktor'un hayatının ekranlara geldiği Mucize Doktor adlı dizide bir sahne tepki çekti. Başroldeki isimle geçilen dalga tepkilere neden oldu.

Mucize Doktor Dizisinde O Sahneye Sert Tepki

Mücize Doktor'daki o sahneye tepki.

Mucize Doktor adlı dizide Otizmli bir doktorun hayat öyküsü ele alınıyor. Başroldeki Otizmli Doktor'un başarısı, bilgisi ve yetenekleri elee alınırken bazı tepki çeken sahneler de ekranlara geliyor.  Ekranlara gelen son bölümde başroldeki doktor ile dalga geçilen sahne Engelliler platformunun tepkisini aldı. Engelliler Platformu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Otizmin konusu olan Mucize Doktor dizisinde revize edilen bir sahnede, otizmli karakteri canlandıran Ali ile resmen dalga geçtiler. Engellilerin her alanda dışlanmasına tahammülümüz kalmadı artık! #MucizeDoktor Engelliler Platformu"

İşte diğer tepkiler:

En sinir olduğum isimle dalga geçilmesi komedi olsun olsun diye gösterdiler ama hiç komik değildi farkındalık olduğu dizi ismi dalga geçmek Ezo Kezo yapmak hangi akılla yazılıyor. Doğaçlama olsa bile izin verilmesi doğru değil yanlış doğru değildir yazık çok yazık

Ben Eğer Ali Nazlıcı olsam vazgeçerim Çünkü Ali ile dalga geçtiler Savunmadı bile Aliyi hak eden Ezodur

Doruk,Doruk eğer 29.Bölümdeki Doruk olsaydı bunları yapmazdı,Nazlı'dan çok onu dengesiz yazıyor senarist...Ama Doruk asla dalga geçmezdi,çünkü onunda bir rahatsızlığı var ve böyle bir konuda dalga asla geçmezdi. (NOT:Otizime hastalık demedim)

Şu sahnnelere lütfen iyice bakın,Otizimle nasıl dalga geçildiğini,küçük düşürüldüğünü göriceksiniz,OTİZİM YA BU OTİZİM,binlerce otizimli insanlara,ailelerine umut olmuştu bu dizi,Ali tek değil arkasında binlerce otizimli var.Pınar ve Asena umarım rahattır."

Otizm Nedir: Otizm genellikle ilk 3 yaşta başlayan ve hayat boyu devam eden, kişinin etrafıyla sözel ve sözel olmayan şekilde uygun ilişki kuramaması şeklinde ifade edebileceğimiz gelişimsel bir bozukluktur. Günümüzde basit testler ile tanısı erken konulabilmektedir.