La Casa De Papel 4. Sezonu Nasıl İzlerim? Netflix Üyelik Fiyatı 2020 Ne Kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği La Casa De Papel 'in 4. sezonu Netflix üzerinden yayımlanıyor. Peki La Casa De Papel 'in yeni sezonu nasıl izlenir? Netflix üyelik fiyatı ne kadar? Aylık ne kadar ödeme yapılıyor? İşte detaylar ve La Casa De Papel 'in yeni bölümünden görüntüler ile bölüm isimleri.

La Casa De Papel 4. Sezonu Nasıl İzlerim? Netflix Üyelik Fiyatı 2020 Ne Kadar?

Son dakika : La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı.

Tüm dünyada en çok izlenen diziler arasında olan La Casa De Papel 'in merakla beklenen 4 'üncü sezonu Netflix üzerinden yayımlanıyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği dizinin yeni sezon bölümleri Netflix platformu üzerinden erişime gün içinde açılacak ve uzun süren bekleyiş sona erecek.

BÖLÜM İSİMLERİ BELLİ OLDU

Netflix Türkiye sosyal medya hesabı üzerindne La Casa De Papel 'in yeni sezonu için heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Yapılan paylaşımda La Casa De Papel 'in 4 'üncü sezon bölümlerinin adlarına yer verildi. 

“Bu gece nasıl uyuyacağım…” notuyla yapılan paylaşımda  4 'üncü sezon bölüm isimlerine şu şekilde yer verildi:

Oyun Bitti,

Berlin’in Düğünü,

Anatomi Dersi,

Paso Doble,

5 Dakika Önce,

Teknik Nakavt,

Çadırı Vurmak

Paris Planı.

Toplamda 8 bölümden oluşacak La Casa De Papel 'in 4 'üncü sezonu bugün gün içinde yayınlanacak ve takipçileri ile buluşacak.

NASIL İZLENİR?

La Casa De Papel 4. sezonunun yayımlanacak olması ile birlikte en çok merak edilen , en çok araştırılan konu , bölümleri nasıl izlerim konusu oldu. Peki La Casa De Papel 4. sezon nasıl izlenir?

Tüm dünyayı kasıp kavuran İspanya yapımı dizi Netflix platformu üzerinden yayımlanacak ve sadece bu platform üzerinden izlenebilecek. La Casa De Papel 4. sezonu izlemek için Netflix üyeliği açmanız gerekmektedir. 

NETFLİX ÜYELİK FİYATI NE KADAR?

Son düzenleme ile birlikte Netflix üyelik fiyatlarına da zam geldi. Yeni zam ile birlikte Popüler dizi ve film izleme platformu  Netflix'in aylık abone ücretleri temel 17,99 TL, standart ise 29,99 TL oldu. Özel: 41,99 TL 'ye yükseltildi.

Netflix özel paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı olan bu pakette HD ve Ultra HD (1080 / 4K) çözünürlükle dizi film izleme imkanı var ve aylık ücreti ise 41.99 TL.