La Casa De Papel 4. Sezon 1. Bölüm Tarihi Açıklandı-İşte Yeni Sezondan İlk Görüntüler

La Casa De Papel 'in 4 'üncü sezonundan ilk görüntüler geldi. İlk görüntülerin gelmesinin ardından 4 'üncü sezon 1 'inci bölüm tarihi de belli oldu.

La Casa De Papel 4. Sezon 1. Bölüm Tarihi Açıklandı-İşte Yeni Sezondan İlk Görüntüler

La Casa De Papel 4 'üncü sezon yayın tarihi.

Tüm dünyada en çok izlenen diziler arasında olan ve Türkiye 'de en çok izlenen yabancı diziler kategorisinde üst sıralarda olan La Casa De Papel 'in 4 'üncü sezon yayın tarihi açıklandı. Yayıncı kuruluş Netflix tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada , La Casa De Papel 'in 4. sezon 1. bölümünün 3 Nisan  günü yayımlanacağına yer verildi. 

Netflix, La Casa De Papel 4. sezonu için "3 Nisan'da kaos devam ediyor!" mesajı paylaşıldı.

Brezilya 'nın Sau Paulo kentinde düzenlenen ve 4 bine yakın kişinin katıldığı Comic-Con Ezperience panelinde katılan Netflix yetkilileri , burada La Casa De Papel 'in sürp görüntülerini yayımladı. 

La Casa De Papel 4. sezon 1. bölümü 3 Nisan 2020 Cuma günü, dijital film ve dizi platformu  Netflix üzerinden yayınlanacak

Netflix tarafından yapılan açıklamada "4. Kısım 3 Nisan'da Yayında. Bu sürükleyici suç dizisi; Uluslararası Emmy Ödülleri, Premios Fénix ve Premios Iris'te En İyi Drama ödülünü kazandı." denildi.

3. sezon son bölüm özeti hakkında şu ifadelere yer verilmişti: Tokyo, dertlerini alkolün yardımıyla unutmaya çalışır. Sierra'nın kişisel taktiklerinin hedefinde Nairobi vardır. Suárez, Raquel'in izini sürmeye devam eder.

Başroldekiler:Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Pedro Alonso

Yaratıcılar:Álex Pina

Peki 4 'üncü sezonda sizce neler olacak? Aşağıdaki yorum kısmından diğer takipçilerle tartışabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA