Kurtlar Vadisi Kaos Hakkında Son Dakika Açıklaması

Son dakika haberi: Kurtlar Vadisi Kaos isminde yeni bir seri geleceği iddia edildi. Konu ile ilgili açıklama Show Tv'den geldi.

Kurtlar Vadisi Kaos Hakkında Son Dakika Açıklaması

Kurtlar Vadisi yeniden başlıyor mu? İlk açıklama geldi.

2000'li yılların başında ilk bölümleri yayımlanan ve hala izlenen Kurtlar Vadisi'nin Kaos adı verilen yeni bir serisi ile gelmeyi planladığı iddia edildi. Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kurtlar Vadisi'nin yayımlanacağı iddia edilen Show Tv 'nin açıklamasında ilk detaylara yer verildi.

Daha önceki bölümlerde başrol oyuncusu olan Necati Şaşmaz 'ın verdiği bir röportajda kaynak gösterilmiş ve dizinin yeniden geleceğine yer verildi. Gazeteci Birsen Altuntaş konu ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Altuntaş, Kurtlar Vadisi Kaos'un Show TV için çekileceği ile ilgili birtakım iddialar üzerine konuyu kanal yönetimine sorduğunu ifade eden bir mesaj yayınladı.

Altuntaş konu ile ilgili yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Geçen hafta sonundan beri Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Show TV'de şubat ayında ekrana döneceği iddiası sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Show TV yönetimi Kurtlar Vadisi dizisi için hiçbir görüşme yapmadıklarını, yakın zamanda yayına girecek tek dizilerinin Kırmızı Kamyon olduğunu açıkladı."

2021 yılının şubat ayında Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yayına başlaması ile ilgili olarak Pana Film'den de resmi bir açıklama gelmedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA