İkimizin Yerine Ne Zaman Bitecek? Final Bölümü Ne Zaman?

İkimizin Yerine ne zaman final yapacak? İkimizin Yerine adlı dizinin final bölümü ne zaman ekranlara gelecek? İşte İkimizin Yerine adlı dizinin final bölümü ve son bölüm fragmanı.

İkimizin Yerine Ne Zaman Bitecek? Final Bölümü Ne Zaman?

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan İkinizin Yerine adlı dizi ne zaman bitecek?

Her gün yayımlanan İkimizin Yerine dizisi binlerce kişi tarafından merakla takip ediliyor. Dizinin takipçileri , İkimizin Yerine dizisinin ne zaman sona ereceğini araştırmaya başladı. Peki İkimizin Yerine dizisi ne zaman sona erecek? İkimizin yerine ne zaman final yapacak? Final bölümü ne zaman yayımlanacak? İşte İkimizin Yerine dizisi ile ilgili son  bilgiler.

Heyecan ve merak dolu bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayımlanan dizi on binlerce kişiyi her gün ekran başına kilitliyor. Anandi ve Shiv aşkı tüm heyecanı ile devam ederken, Sanchi 'den ayrılan Jagdish 'de Ganga ile evlendi.   Ama Sanchi, halen Jagdish ve Ganga ikilisinin evlenmesini kendisine yediremedi. Evliliği kabullenemeyen Sanchi  , Jagdish'in kendisine dönmesini istiyor.

Hint dizisi olan ve ilk olarak Hindistan 'da yayımlanan dizi , 20 dakikalık bölümlerle ekranlara geliyordu. Hindistan 'da 20 dakikalık bölümlerle 8 yıl devam eden İkimizin yerine adlı dizi Türkiye 'de 1.5 yıl süre devam edecek. 531 'inci bölümü ile ekranlara gelen İkimizin Yerine adlı dizi  562 bölümden oluşacak. Buna göre baktığımızda İkimizin Yerine adlı dizinin 31 bölümü daha var. 

FİNALİNDE NE OLACAK?

Hindistan 'da yayımlandığı dönemde 8 yıl boyunca ekranlara gelen ve "Balika Vadhu" ismiyle yayınlanan İkimizin Yerine adlı dizi, heyecan dolu senaryosuyla  ile binleri Türkiye 'de de ekran başına kilitliyor.

Anandi ve Jagdish'in çocuk yaştaki evliliğinden sonra Anandi - Shiv ve Jagdish - Ganga evliliğine devam eden senaryoda final bölümü büyük merak konusu oluyor. İkimizin Yerine final bölümünde neler olacak? Bu soru yanıt arıyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA