Hadi İpucu: Deniz kıyısında doğup büyüyenlere Ne Denir?

22 Eylül Cumartesi 20.30 'da gerçekleşen Hadi Bilgi yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Soruda deniz kıyısında doğup büyümüş kişilere ne deniyor biliyor musunuz? cevabı istendi. İşte sorunun cevabı.

Hadi İpucu: Deniz kıyısında doğup büyüyenlere Ne Denir?

Akıllı telefon uygulaması Hadi, bugün 20,30 'da yapılacak.

Hadi telefon uygulaması, her gün 20.30 'da canlı şekilde bilgi yarışması düzenliyor. Katılım için herhangi bir şartın olmadığı bilgi yarışmasında kulanıcılar, Play Store ve App Store 'de bulunan Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirebilir ve üyelik açarak her gün yapılan canlı bilgi yarışmasına katılabilirler. 

Bilgi yarışmasına katılan katılımcılar, 12 soruya cevap vermekte ve bu 12 soruya doğru şekilde cevap veren kişiler arasında büyük ikramiye bölüştürülüyor. Örnek olarak vermek gerekirse, 6 bin TL ödüllü Hadi yarışmasında 100 kişi 12 'de 12 doğru yaparsa kişi başına 60 TL para ödülü verilmektedir. 

Güzel ve sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumu ile her akşam 20,30 'da, hafta içi 12.30 'da yapılan bilgi yarışmasına yüz binlerce kişi katılıyor.

BUGÜNKÜ İPUCU YAYIMLANDI

Hadi, her gün, yarışmadan saatler önce İnstagram hesabı üzerinden, o günkü yarışmasında çıkacak soruyu yayımlıyor. Sosyal medya hesapları aracılığıyla yayımlanan ipucu sorusu, bir sonra yapılacka yarışmada çıkıyor ve ipucu ile kullanıcılar u soruya rahatlıkla cevap veriyor. 

Bugün akşam saat 20,30 'da yapılacak Hadi yarışmasının ipucu sorusu da yayımlandı. Yayımlanan soru ve cevabı şu şekilde;

Deniz kıyısında doğan ve deniz kıyısında büyümüş kişilere ne deniyor biliyor musunuz? sorusu paylaşıldı.

Bu sorunun cevabı: YALI ÇOCUĞU

HADİ İPUCU SORULARI VE CEVAPLARINDAN GÜNLÜK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Kamubulteni.com | Ankara

Kamubulteni.com  | Ankara

mutva.com