GoT'un Yıldızından Flaş Açıklamalar: Bir Erkek Olarak..

Game Of Thrones 'in yıldızı Kit Harrington 'dan son bölüm eleştirisi ve ejderha sahneleri hakkında çarpıcı açıklamalar geldi.

GoT'un Yıldızından Flaş Açıklamalar: Bir Erkek Olarak..

Game Of Thrones 'in Jon Snow 'undan flaş açıklamalar.

The Hollywood Reporter 'a açıklamalarda bulunan konuşan Game Of Thrones 'in Jon Snow 'u , gerçek adıyla Aegon Targaryen 'i Kit Harington, ejderhaya bindiği sahneleri çekerken kullandıkları teçhizatları eleştirdi ve bir erkek olarak zorlandığını söyledi.

EMİLİA CLARKE HEP ŞİKAYETÇİYDİ

Emilia Clarke 'nin sezon başındna beri ejderha sahnelerinden şikayetçi olduğunu söyleyen Harrington şu ifadeleri kullandı:

"Daenerys rolündeki Emilia Clarke, sezonlardır bundan şikayet ediyordu. Ben de 'Evet, evet, evet. Her neyse. Kuzey İrlanda'da bataklıktan geçmiyorsun. Hoş ve sıcak bir odadaki oyuncak...' diyordum. Ama kesinlikle haklıydı. Korkunçtu. Bu hiç de oyunculuk değil. Oyunculuk değildi, asla da olmadı ve imza attığım şey bu değildi. Bir erkek olarak çok rahatsız edici."

BÜYÜK SAVAŞ SAHNESİNDEN NEFRET ETMİŞ

Bu yıl Emmy Ödülleri 'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday olarak gösterilen  ünlü oyuncu Kit Harington, final sezonunun büyük savaş bölümünü çekmekten nefret ettiğinide söyledi.  Fakat şimdi farklı bir açıdan baktığını da sözlerine ekledi.

Harington yaptığı açıklamada,  "Göründüğü kadar zordu, Thrones'dan bahsediyoruz adamım. Bu, Thrones'du! Thrones'un olması gereken her şey mevcuttu. Tam teşekküllü bir set kuruldu, sahip oldukları her şeyi içine saçmışlardı, hepimiz büyük bir koro gibiydik - Bunu sevmiştim" ifadelerini kullandı.

Game of Thrones 'da Kit Harington 'la birlikte rol alan Richard Madden (Rob Stark) karakterinin dizinin ilk zamanlarında öldürüldüğü için neden 'müteşekkir' olduğunu yakın zamanda

açıklamıştı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA