Game Of Thrones Yeni Diziden İlk Bilgiler ve Görüntü Geldi

Game Of Thrones 'in öncesini anlatacak yeni diziden ilk görüntüler ve ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte GoT ile ilgili son bilgiler.

Game Of Thrones Yeni Diziden İlk Bilgiler ve Görüntü Geldi

Game Of Thrones yeni dizisi geliyor. Çekimler başladı.

Geçtiğimiz aylarda final sezonu yayımlanan Game Of Thrones 'in spin offu geliyor. İlk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Game Of Thrones 'in takipçileri, spin offu da büyük bir heyecanla beklemeye başladı. 

Final sezonu çok tepki çeken Game Of Thrones 'te yeni çekimlerin konusu da açıklandı. Açıklamada Buz ve Ateşin Şarkısı’ndan önce geçen olayların anlatıldığı, yeni bir serinin çekimlerine başladı.

5 BİN YIL ÖNCESİ

Çekimlerine başlanan yeni dizi Kuzey İrlanda ’da çekiliyor. Çekimlerinden ilk fotoğraf geldi. Görselde, at sırtındaki gizemli bir karakter, uzaklarda bir şehrin gözüktüğü bir vadiye bakıyor. Bu dizi, Game of Thrones serisinden 5 bin yıl önce geçiyor ve Westeros haliyle çok daha farklı gözüküyor.

KRAL ŞEHRİ YOK - TARGERYANLAR YOK

Dizinin yayımlanan tanıtımında, “Westeros çok farklı bir yer. King’s Landing yok. Demir Taht yok. Targaryenler yok-Valyria ejderhaları ve kurduğu imparatorlukla yeni yeni yükseliyor. Daha farklı ve eski bir dünya ile karşı karşıyayız ve umuyoruz ki bu, serinin eğlencesinin bir parçası olacak.” ifadelere yer verildi.

KORKUNÇ SIRLAR

Söz konusu açıklamada , projede dünyanın Altın Kahramanlar Çağı’ndan en karanlık zamanlarına düşüşünün kronolojisini oluşturduğu bildirildi. Yeni dizide Stark’lardan Doğu’nun gizemlerine, Ak Gezenlerin gerçek kökeninden Westeros tarihinin korkunç sırlarına kadar pek çok şeyin aydınlığa kavuşacağı belirtiliyor. 

Game of Thrones tarihinde, bildiğimiz kadarıyla ilk olarak The Long Night (Uzun Gece) adıyla bilinen uzun bir kış yaşandı ve Ak Gezenler de Kuzey’e gelmişti. İlk İnsanlar (adları o, First Men) ve Ormanın Çocukları (Children of the Forest), zorlu bir savaşta (Battle for the Dawn/Şafak İçin Savaş) mücadele ettiler. Sonuç olarak Night’s Watch’ın ilk üyeleri, Ak Gezenler'i sürmeyi başardı.

KİMLER OYNAYACAK?

Başında Jane Goldman’ın bulunacağı seride Naomi Watts, Josh Whitehouse, Denise Gough, Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp ve Toby Regbo yer alacak. Dizinin yönetmenliğini ise Jessica Jones’tan tanıdığımız S.J. Clarkson yapacak.

DİZİNİN ADI 

Dizinin adı ile ilgili henüz net bir bilg yok ama duyumlara göre Belfast'ta yeni yapımın setinde çalışanlar, yeni diziye "Bloodmoon" (Kanlı Ay) diyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA