Behzat Ç Yeni Sezon İlk Bölüm Tarihi ve Fragmanı Yayımlandı

Büyük bir merakla beklenen Behzat Ç'nin yeni sezonu için açıklama ve fragman geldi. İlk bölüm öncesi yayımlanan fragman ve bölüm tarihi yazımızda.

Behzat Ç Yeni Sezon İlk Bölüm Tarihi ve Fragmanı Yayımlandı

Son dakika: Behzat Ç ilk bölüm tarihi ve fragmanı yayımlandı.

2011 yılında yayımlanmaya başlayan ve 3 sezon boyunca yüz binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Behzat Ç adlı dizi, Blu TV'de dönüyor. Çekimlerine başlanan Behzat Ç'nin yeni sezon ilk bölümü için tarih açıklandı. 

İnter Medya’ nın yapımcılığını üstlendiği ve  2011 yılındaki bölümlerde olduğu gibi Erdal Beşikçioğlu ’nun başrolünde olduğu dizinin yeni maceraları, 25 Temmuz’dan itibaren BluTV’de yayınlanacak.

YENİ TANITIM YAYIMLANDI

Yeni sezonun ilk bölümüne sayılı günler kala bir tanıtım videosu daha yayımlandı. Yayınlanan yeni tanıtımda ise Behzat Ç. ile birlikte Şevket (Ege Aydan), Hayalet (İnanç Konukçu) ve Tahsin Müdür’ün (Eray Eserol) meyhanede dertleştiği görülmektedir. Masadaki herkes  Behzat’ı Cinayet Büro’ ya geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyor.  Öte yandan 15 Temmuz sonrası yaşananlara da kısa süreli yer veriliyor.

Serdar Akar ’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı dizinin çok sayıda izleyicisi bulunuyor. Dizinin yeni sezonuna , Güvercin filmindeki göz dolduran oyunculuğu ile adından çokça bahsettiren ve bahsettirecek olan Kemal Burak Alper 'de katıldı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA