Ünlü Kripto Borsasına Siber Saldırı Düzenlendi

Geçtiğimiz gün gece Kripto para yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler oldu. Dünyanın en büyük Kripto para borsasına siber saldırı oldu. Kripto para borsasında bu olayın ardından işlemler geçici olarak durduruldu. Siber saldırının büyüklüğü de açıklandı.

Ünlü Kripto Borsasına Siber Saldırı Düzenlendi

Mayıs ayında LUNA Kripto parası olayından sonra, geçtiğimiz gece de bu olayın olması Kripto para yatırımcılarını tedirgin hale getirdi.

Binance Borsasına Siber Saldırı
Kripto para borsaları içerisinde yer alan Binance, dünyanın en büyük Kripto para borsalarından biridir. Geçen gece Binance’ye siber saldırı yapıldı. Binance Smart Chain ağına yapılmış olan bu siber saldırı sonucu, Kripto para piyasalarında büyük yankı uyandırdı. Bu konuyla ilgili Binance tarafından bir açıklama yapılarak bütün para çekme ve yatırma işlemlerini durdurduğunu söyledi.

Binance’ye yapılmış olan siber saldırı sonrası Binance’nin Kripto parası sert hareketler yaşadı. Dün gece saat 23 sıralarında 293 dolardan işlem yapılırken, siber saldırı sonrası saat 00.30 sıralarında 279 dolara kadar bir düşüş yaşamış oldu. Bu durumda Binance coin 1,5 saat içinde % 5 değer kaybı yaşamış oldu.