Shiba Inu’da Fiyat Uçuracak Gelişme!

Shıba Inu’nun resmi oyunu olan Shiba Eternity 2022 yılının son günlerine doğru piyasada oyuncuları ile buluşması bekleniyor. Shıba topluluğu, uzun süredir oyunu heyecanla beklemektedir. Avustralya ve Vietnam ülkelerinde oyuna erişim mümkün. Oyunu deneyen ülkelerde ki oyuncuların yorumları olumlu yönde olmaktadır.

Shiba Inu’da Fiyat Uçuracak Gelişme!

Shıba Eternity oyunu iki ülkede piyasaya sürülmesinin ardından SHIB kısa süreli bir yükseliş yaşadı. Bu gelişmenin ardından yatırımcılar, oyunun tamamının yayınlanması durumunda SHIB fiyatının ne olacağını merak etmektedirler.

Shıba Eternity projesini ortaya atan Shytoshi Kusama, oyunun SHIB yakma içeriğini söylemişti. Özellikle de açılışın yapılacağı günlerde token değeri üzerinde büyük bir etki yaratması bekleniyor. Shıba Inu, piyasaya verilmesinden sonra tahmini olarak fiyat yönünden bir artış olacağı beklenmektedir.

CoinMarketCapa’e göre SHIB şu anki fiyatı 0.0000107 dolardan işlem görmektedir. Senelerdir 1 dolar olamayacak diye söylense de bu oyun piyasaya verilmesi durumunda 0.00001385 doların üstünü test etmesi bekleniyor. Ortaya atılan bu oyun sonucu, milyonlarca SHIB yakılacak ve fiyatı büyük bir hızla yükselecek.