Prof. Dr. Demirtaş'tan Kripto Para Borsalarıyla İlgili Flaş Açıklama: Resmen El Bombası...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı, Akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan son günlerde Türkiye'nin ana gündem maddelerinden birisi haline gelen kripto para borsalarına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler geldi. Özgür Demirtaş, kripto para borsalarının çokluğuna vurgu yaparak, dolandırıcıların bu piyasayı mesken ettiği uyarısında bulundu.

Prof. Dr. Demirtaş'tan Kripto Para  Borsalarıyla İlgili Flaş Açıklama: Resmen El Bombası...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye'deki kripto para borsalarının çokluğuna vurgu yaparak, ülke genelinde bir iki kripto para borsasının dışında çok sayıda borsa olmasının mantık dışı olduğunu, bu kadar çok borsanın beraberinde riskleri de getirdiğini söyledi.

Dolandırıcıların kurduğu borsaların işini düzgün yapan borsalaır da etkilediğinin altını çizen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Türkiye'de bir iki kripto borsanı dışında borsanın olması mantıklı mı? Bu kadar çok borsanın ne işi var? Resmen el bombası... İşin kötü yanı Dolandırıcıların kurduğu bu borsalar, işini iyi yapanları da etkiliyor.Eşantiyon dağıtılan, Güzel olduğu düşünülen kadınların, lüks arabaların, siyasetçiler ile fotografların, ünlü ve güvenilir insanları reklam yüzü yapmaların olduğu borsalardan uzak durun." ifadelerini kullandı.