Kripto Para Milyarderinin Açıklamaları Şaşırttı

      Enflasyon verilerinin ardından Kevin O,Leary 3 tane kripto paranın önemini vurguladı. Öncesinde daha çok şüpheci olduğunu ancak şu an için daha pozitif ve iyimser yaklaşabildiğini, bakış açısının değiştiğini ifade etti.

Kripto Para Milyarderinin Açıklamaları Şaşırttı

Kriptodan milyonlar kazanmış Kevin artık bakış açısını değiştirti.
 Kevin O’Leary, makronun son dönemlerdeki düşüşünün ardından kripto piyasasının geleceği hakkında öngörülerde bulundu. Daha öncesinde kripto ile ilgili piyasanın potansiyeliyle alakalı şüphelerini dile getirmişti.

O zamandan sonra fikrinin değiştiğini, bu yılda yapılacak yatırımlarda bazı iddiaları açıklamalar yapıyor. Yatırımlarının 5/1 ni kriptoya ayırdığını ifade ediyor. Yatırımları yatırımlarının temelinde teknolojiyle alakalı altcoin yer alıyor. Kriptodan milyonlar kazanmış Kevin, defalarca piyasaya yönelik olan büyük umut ve inançlarını yineledi. Mart ayında, birikimlerin dünyanın birçok yerinden kripto piyasası için ayrıldığı ve bu piyasaya aktarıldığını söyledi. O sırada Bitcoin, Ethereum ve Polygon için büyüme oranlarının olağanüstü olduğunu da sözlerine ekledi. Bu da demek oluyor ki ilerideki süreçte bu piyasanın daha güçlenebileceğinin altını ısrarla çizdi.